Harran Rent A Car Şirketi | Araç Filo Kiralama

Arabalar bir yerden bir yere gitmemizi kolaylaştıran hızlı ve konforlu binek araçlardır. Ne yazık ki günümüzde artan araç fiyatları nedeniyle hepimiz araba sahibi olamayabiliriz. Yaşantımızda bazı durumlar gereği arabaya ihtiyacımız olur ve böyle durumlarda araç sahibi değilsek araç kiralama seçeneğinden başka şansımız olmaz. Araç kiralamak günümüzde çok kolay bir hal almıştır. Araç kiralama işini yapan birçok rent a car firması bulunmaktadır. Bu firmalardan ihtiyacımız olan aracı saatlik, günlük, haftalık veya aylık olarak belirli ücretler karşılığında kiralayabiliriz. Rent a car firmaları araçları bizlere benzin deposu dolu olarak teslim eder ve aynı şekilde geri alırlar. Araçlarının nerede olduklarını görebilmek ve güvenlik amacıyla araçlarına takip cihazları takarak araçların konumundan haberdar olurlar. Rent a car firmamızda ihtiyacınız olabilecek tüm durumlar için bütçenize uygun orta sınıf ve lüks araçlar her zaman hizmetinizdedir. Firmamızda kaskolu araç kiralama hizmeti de sizlere sunulmaktadır. Seyahat edeceğiniz kişi sayısının çok olması halinde ise yolcu kapasitesi fazla olan araçlarımız da bulunmaktadır. Rent a car firmamızda çeşitli arabaların yanı sıra karavan da kiralanmaktadır. Karavan ile seyahat ve tatil yapmak istediğiniz durumlarda çeşitli karavanlarımızda hizmetinize sunulmaktadır. Eğer sizler de işlerinizi halletmek, tatile gitmek gibi sebeplerden dolayı en uygun araç kiralama firmasını arıyorsanız bizimle iletişime geçerek çok uygun fiyatlara araç kiralayabilirsiniz. Araçlarımız ve firmamız hakkında detaylı bilgi almak için web sitemizdeki numaralarımızdan bizleri arayabilirsiniz.

Herkes araç kiralayabilir mi?

Araba sürmek için ehliyetimizin olması gereklidir. Bu yüzden araç kiralayabilmemizin ilk şartı ehliyetimizin olmasıdır. Fakat ehliyetimiz olsa bile araç kiralamak için belli şartlar vardır. Bu şartlardan biri ehliyetimizin en az iki yıllık olmasıdır. Ehliyetimizi alalı iki yıl geçmediyse stajyer sürücü durumunda olduğumuz için araç kiralamamız yasal değildir. Böyle durumlarda araba kiralama firmalarının şoförlü araç kiralama hizmetlerinden faydalanılabilir.

Rent a car firmalarının faydaları nelerdir?

Herkes araç sahibi olamayabilir fakat sık sık araca ihtiyacı olabilir. Rent a car firmaları oto kiralama hizmeti veren işletmelerdir. Rent a car firmalarından bütçemize uygun olan istediğimiz aracı, saatlik, günlük, haftalık ve aylık olarak yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerimiz için kiralayabiliriz. Sizler de araca ihtiyacınız olduğunda bir retn a car firması ile iletişime geçerek hizmet alabilirsiniz.

Harran Rent A Car Şirketi | Araç Filo Kiralama

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Rent A Car Şirketi | Araç Filo Kiralama

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!