Hilvan Rent A Car Şirketi | Araç Filo Kiralama

Şehir dışına çıkacağımız zaman genelde uçak, otobüs veya kendi arabamızı kullanırız. Ama gideceğimiz yer uzak ise, kendi arabamızla gitmeyi pek tercih etmeyiz. Bunun için daha çok uçak kullanırız. Ama gideceğimiz yer de otobüs veya metrobüs tarzı toplu taşıma araçlarına binmek istemiyorsak ilk işimiz bir araç kiralamaktır. Bu araç kiralama işini ya internet üzerinden en uygun araç kiralama sitelerinde ya da rent a carcılar aracılığıyla halletmeye çalışırız. İnternet üzerinden araç kiralama genelde çok daha tercih ediliyor son zamanlarda. Bunda fiyatların bir tık daha düşük olması etkilidir. Eğer bu yöntemlerin ikisiyle de uğraşmak istemiyorsak, havalimanlarında kurumsal araç kiralama bayilerinden de aracımızı kiralayabiliriz. Aracı günlük, haftalık veya aylık olarak kiralayabiliriz. Nadiren de olsa araçları yıllık kiraya veren firmalar da vardır. Araba kullanmayı bilmeyen ve toplu taşımaya binmek istemeyen insanlar için de şoförlü araç kiralama seçeneği mevcuttur. Tabi tahmin edersiniz ki bunun fiyatı da diğerlerine göre biraz fazladır. Kiralanacak olan aracın mutlaka kaskolu olmasına dikkat etmeliyiz. Gerçi kaskosuz araç kiralayan firma sayısı yok denecek kadar azdır. Çünkü kaskosuz olunca araç ve bir kaza gerçekleştiğinde hem kiralayan hem de kiraya veren firma için çok sıkıntı olur. Aracı teslim aldıktan sonra ne kadar yakıt varsa, geri getirdiğimizde aynı yakıt miktarıyla teslim etmeliyiz. Ya da ne kadar yakıt harcamışsak onun tutarında para vermemiz gerekir.

Araç kiralamada aylık mı yoksa haftalık kiralamak mı daha avantajlı?

Genellikle aylık kiralanan araçlar daha avantajlı gibi duruyor. Çünkü araç sizde daha uzun kaldığı için aracın boş kalmasını istemeyen firmaların da işine gelir. Bu yüzden daha ucuza kiralarlar size aracı hatta araçlar aylık kiralansın diye kampanya bile yaparlar bazen.

Kiralık araçla kaza yapınca bütün masrafları kasko mu karşılar?

Hepsini değilse bile büyük bir kısmını kasko karşılıyor diyebiliriz. Tabi kazada sizin suçunuzun olup olmadığı da kontrol ediliyor önce. Hatanın yüzde kaçı sizdeyse ona göre bir miktar ödeyebilirsiniz. Ama genelde kiralayan firma da işin içine girdiğinden o miktarı da ödemiyorsunuz bazen

Hilvan Rent A Car Şirketi | Araç Filo Kiralama

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Rent A Car Şirketi | Araç Filo Kiralama

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!