Siverek Rent A Car Şirketi | Araç Filo Kiralama

Uzun zamandır çalıştığınız işten epey sıkılmış, yıllık iznine çıkmanızın zamanı gelmiş çoktan gidiyor olabilir. Tatilinizi planladınız fakat nasıl gerçekleştireceğiniz hakkında aklınızda inanılmaz sorular mevcut olabilir ve bunların en önemlisi ise “ben hangi araçla tatile gideceğim?” sorusu olabilir. Yapılan tatillerde büyük bir kısım yol da geçmesin diye yapabileceğiniz harika bir şey var oda araç kiralama. Yapacağınız tatili otobüste uzun süre birilerini sürekli bekleyerek veya onların istediği belirli noktalarda mola vererek geçirmek istemiyor olabilirsiniz. Bunun için en kolay yoldan bir Rent a car hizmetinden yararlanmak. Size uygun bir aracı istediğiniz süreyle kiralayabilirsiniz. Aylık araç kiralamak için ziyaret edebilir size uygun araç göstermelerini isteyebilirsiniz. En uygun araç kiralamak için rent a car yerlerini gezip veya internet üzerinden mutlaka fiyat almalısınız. Bu şekilde hem karşılaştırma yaparsınız hem de aradığınız yerdeki çalışanlar size yardımcı olmak için ellerinden geleni yaparlar. Sadece aylık değil günlük araç kiralamakta isteyebilirsiniz. Belirtilen saatler içerisinde tekrardan teslim edebilirsiniz. Kendiniz eğer araba kullanmayı bilmiyorsanız ama yine de araç kiralamanız gerekiyorsa veya araç kiralamak istiyorsanız şoförlü araç kiralamak da mümkündür. Şehirlerarası bu tarz bir araç kiralamak istediğinizi söylediğinizde size uygun bir araç kiralamanızda yardımcı olacaklardır. Kendi aracınızı kiraya vermek isteyebilirsiniz. Bunun da belirli şartları var. Bunlardan bahsedecek olursak aracınızın kaskosu ve sigortası güncelse, bakımı tamsa aracınızı siz de kiralayabilir, aylık para kazanabilirsiniz. Aylık gelir elde etmek için insanların en sık başvurduğu yöntem olmuş durumdadır. Aracınızı güvendiğiniz bildiğiniz bir firmaya kiralayabilirsiniz. Aracınızı sözleşmeli olarak kiraya verirseniz kurumsal ve bireysel olarak kiralamak isteyenler rahatlıkla kiralayabilirler. Ev kirası gibi bir durum söz konusudur. Oto kiralamak artık eskisinden çok daha kolay bir hale gelmiş bulunmaktadır. İnternet üzerinden araştırma yaparak hatta konumunuza en yakın rent a car ile görüşebilirsiniz. Ailenizle veya tek başınıza arabayla güzel bir yolculuk yapabilirsiniz. Araç derdiniz olmadan her zaman her yerde araç bulabileceğiniz bu hizmet sektörü çok kullanışlı ve konfor içermektedir. Uzun yolların tadını istediğiniz araç ile istediğiniz durma noktalarında gerçekleştirin. Yapmanız gereken tek şey bir araç kiralayan bir firma bulmak.

Araç kiralamanın koşulları nelerdir?

Araba kiralayabilmek için araç sınıfına göre yaş değişimi olmaktadır. Ekonomik bir araçsa yaş en az 21 yaşında olmalıdır. Orta araçlar için ise en az 25 yaşında olunmalıdır. Her şeyden önemlisi 2 yıllık bir ehliyete sahip olmak gerekiyor. Bir aracı kiralayan kişi dışında başka birisi de kullanabilir fakat bunun daha önce belirtilmesi ve ek belge verilmesi gerekmektedir. Aracı teslim ederken mutlaka kiraladığınız yere götürülmelidir. Farklı bir yerde araç teslim edilmez.

Araç kiralama da ödeme şekli nasıl olur?

Araç kiralamadan önce araç sahibiyle ya da kiralayan kişi ile mutlaka yüz yüze görüşün. Ödeme işleminin bir kısmını aracı kiralarken ödemelisiniz. Ödeme şeklini isterseniz nakit isterseniz kredi kartı veya havaleyle gerçekleştirebilirsiniz. Eğer ödemenin tamamı yapıldıysa daha sonra ekstra bir ödeme yapmanıza gerek yoktur. Aldığınız yakıtın depo seviyesi neredeyse yeniden o kadar doldurduğunuzdan ekstra bir ödeme gerçekleşmez. Eğer banka kartına gönderilecek bir tutarsa mutlaka ne için gönderildiğini yazmalısınız.

Siverek Rent A Car Şirketi | Araç Filo Kiralama

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Rent A Car Şirketi | Araç Filo Kiralama

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!