Suruç Rent A Car Şirketi | Araç Filo Kiralama

Günümüzde otomobillere artan merak gitgide artıyor. Her gün yeni bir model otomobil çıkıyor ve insanları etkilemeyi başarıyor. Başlı başlına ciddi bir sektör olan otomobil sektöründe ihracat ve ithalat oranları gerçekten çok fazladır. İngilizceden dilimize gelen “rent a car” kelime öbeğini Türkçeye “araç kiralama” olarak çevirebiliriz. Eskiden araba kiralama firmaları yoktu onun yerine insanlar eşe dosta kiralıyordu, şu an da ise araba kiralama firmaları açıldı. Dışardan görüldüğü gibi kolay bir iş olmadığını söyleyebiliriz. Hayran kaldığımız, kesinlikle benim olmalı dediğiniz o arabalara maalesef güç yetmeyebiliyor. İşte tam da bu ihtiyaca yönelik olarak çıkan bir pazar alanı daha var. Oto kiralama. Siz kiralamak istediğiniz arabayı seçersiniz oto kiralama yapan firmayla anlaşıp küçük bir sözleşme yapıp arabaya sahip olursunuz. Oto kiralamak satın almaya göre daha avantajlıdır. Uzak bir yere seyahat etmeniz gerekiyor ama aracınız yok, otobüslerle de uğraşmak istemiyorsanız dilediğiniz modele, konfora, renge ve bütçenize uygun araçları kolaylıkla kurumsal araç kiralama şirketlerinden kiralayabilirsiniz. Bunlar ihtiyacınıza göre günlük, haftalık, aylık araç kiralama olarak hizmet alabilirsiniz. Araç kiralama işlemleri, bir ülkeden diğerine ve şirketten şirkete değişen birçok koşula tabidir. Genellikle Çoğu araç kiralama firması, çeşitli bütçeye alan gereksinimine uyacak şekilde farklı araç boyutları sunar. Ayrıca bazı firmalar bunlara ek olarak üstü açılır arabalar, prestij modelleri, hibrid/elektrikli araçlar, arazi araçları ve yolcu minibüsleri gibi özel araçlar da sunar. Büyük havaalanı veya büyük şehirlerde bazı bağımsız araç kiralama acenteleri, üst düzey kiralık araçlar sunmaktadır, bazı özel şirketlerse düşük fiyatlı olarak daha eski araçlar sunmaktadır... Sizin için en iyi ve bütçenize uygun araç kiralama şirketlerini internet üzerinden bulabilirsiniz.

Araç Türleri Nelerdir?

Çoğu araç kiralama firması, çeşitli bütçeye alan gereksinimine uyacak şekilde farklı araç boyutları sunar. Ayrıca bazı firmalar bunlara ek olarak üstü açılır arabalar, prestij modelleri, hibrid/elektrikli araçlar, arazi araçları ve yolcu minibüsleri gibi özel araçlar da sunar. Büyük havaalanı veya büyük şehirlerde bazı bağımsız araç kiralama acenteleri, üst düzey kiralık araçlar sunmaktadır, bazı özel şirketlerse düşük fiyatlı olarak daha eski araçlar sunmaktadır.

Kiralama Koşulları Nelerdir?

Araç kiralandığında nasılsa aynı o şekilde iade edilmelidir ve mesafe kısıtlamaları aşılmamalıdır. Aksi takdirde ilave ücretler alınabilir. Sigorta nedeniyle bazı firmalar yaş sınırı getirmektedir. Bazı durumlarda ehliyet almak için gerekli yaş daha küçük olsa da araç kiralama için gerekli minimum yaş 25 olabilmektedir. 25 yaşın altındaki tüm sürücüler için yüksek bir ücret tarifesi olması nadir bir durum değildir. Her durumda bir araç kiralamak için geçerli bir sürücü belgesi gerekmektedir.

Suruç Rent A Car Şirketi | Araç Filo Kiralama

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Rent A Car Şirketi | Araç Filo Kiralama

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!