Bozova Kombi Klima Servisi | Tamir Montaj

Günümüz hayatımızda oldukça bir kullanmış sistem olan ısınma yöntemlerinden biri kombi ile yani doğalgaza ismi yöntemidir ve tüm kış ayı boyunca kombilerimizi sürekli çalıştırır halde bulundurmaktayız. Kombilerimiz kış aylarında bizlere daima yardımcı olan bir kısıtlama yönteme olmakta ve bizlerin hayatını kolaylaştırmaktadır. Kombiler sadece ısıtmak amacıyla hayatımıza girmemiştir birçok alanda bizlere yardımcı olabilmektedirler bunlardan biri tüp kullanımı yerine doğal gaz yani gaz kullanımıdır bu şekilde evimizde yemeklerimizi doğal gaz ile yapmaktayız. Doğal gaz yöntemini bize veren şey kombi sistemidir kombi ile birlikte tüp kullanımına bu şekilde azaltmış bulunmaktayız. Aynı zamanda sularımızın sıcak olup olmaması yine komplemize bağlı bir durumdur kombiniz bize sıcak su servisine sağlayabilmektedir ve Kombiler aslında günümüzde faydalanabileceğimiz en büyük nimetler arasındadır. Kombilerimizi özellikle kış aylarında kullanıyoruz dediğime bakmayın aslında yaz aylarında da kullanmaktayız ama genellikle kış aylarında oldukça yoğun bir kullanımı mevcuttur. Tüm kış boyunca bizim yükümüzü çeker. Tüm kış boyunca bizim ısınmamızı sağlar bize sıcak su aktarımını yapar ve aynı zamanda doğal gaz ile birlikte daha tasarruflu olmamızı sağlar. Bu kadar kullanımdan sonra ebetteki bir bakım ve tamiri gerekir her şeyin bir ömrü bir zamanı vardır bunu hepimiz biliyoruz. Bu tür durumlarda yapmamız gereken şeylerden biri kombi bakımıdır. Kombinin gerekli alet ve edevatlarla yani eksik parçasının yapılması ve tamir edilmesi arasında ise kombi tamir hizmetidir.

Firmanızda ne tür hizmetler bulunmaktadır?

Bazı bölgelerde kış mevsimi yoğun olarak yaşanır bazı bölgelerde ise yaz mevsimi yoğun olarak yaşanır bu durumlarda kişiler kombiden ziyade yani doğalgazdan ziyade klima tercih etmektedirler örnek verecek olursak Ege bölgesinde genellikle bütün evlerde klima bulunmaktadır firmamız tarafından gerçekleştirdiğimiz klima bakımı hizmetimiz bulunmaktadır. Aynı zamanda firmamız tarafından bulundurduğumuz klima tamiri de halledilir. Bu tür durumlarda biz sizlerin yanındayız. Siz değerli müşterilerimizin isteklerini yerine getirmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Kimlerle iletişime geçmeliyiz?

Bu tür durumlarda hizmete geçmemiz gereken kişiler servislerdir firmamız olarak bu servisleri yerine getirmekteyiz. Kombi klima teknik servis olarak sizleri daima hizmet vermek adına her zaman yanınızdayız.  Aynı zamanda en iyi kombi klima servisi olarak sizlere her daim hizmet vermekteyiz, bizler tüm bu işlemleri sizler için gerçekleştirmekteyiz. Bu konuda yani bakım ve onarım konusunda şüpheniz olmasın.

Bozova Kombi Klima Servisi | Tamir Montaj

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Kombi Klima Servisi | Tamir Montaj

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!