Ceylanpınar Kombi Klima Servisi | Tamir Montaj

Kombi ve klimalar günlük hayatta evimizde kullanmaya en çok tercih ettiğimiz teknolojik aletler ve cihazlardan bir tanesidir. Kombiler bizlerin hayatını kolaylaştıran bir teknolojik aletidir. Kombilerimiz hep evde veya işyerlerimizde genellikle kullanırız. Kombiler evde ve işyerlerinde ısınmamızı sağlayan teknolojik aletlerdir. Sadece sunmak amacıyla değil birçok anlamda kombileri ve klimalara ihtiyaç duyabiliriz genellikle Kombiler sadece ısınmamız değil aynı zamanda doğal gaz ihtiyacımız da karşılayabilir ve türlü ebatlarda küçük ebatlarda veya büyük ebatlarda bulunan ısıtma cihazları olarak geçmektedir. Evimizde kullandığımız her üründe bir sıkıntı çıkabilir her teknolojik önüne bir kullanım zamanı bulunmaktadır belirli bir süre sonra sıkıntı çıkarabilmeleri çok olası bir durumdur bu durumlarda korkmamamız gerekir. Aynı zamanda sadece sıkıntı çıkartmasın değil bakın zamanları da mevcut olmaktadır. Kombi bakımı kombinin yaptırılması gereken ve belirli aralıklarla ilgilenilmesi gereken bir durumdur. Bu bakım hizmetini ve tamir hizmetini yapacak olanlar ise bizleriz yani kombi servisleridir.  Kombi tamir işlemi için bizlerle iletişime geçmeniz gerekmektedir. En iyi kombi klima Servisi olarak hizmet etmeyi amaçlamış bulunmaktayız ve bu şekilde ilerlemekteyiz. Kombilerinizde herhangi bir sorunla karşı karşıya kaldığınızda ne de herhangi bir sorun ortaya çıkmadan bu cihazların belirli bir Periyodik servisi gelmektedir. Bu tür durumlarda yapmanız gereken çok basittir bizlerle iletişime geçtiğiniz taktirde sizlere en iyi şekilde hizmet vermek adına elimizden geleni en iyi şekilde yapmayı amaçlıyoruz.

Gerekli bakımı yaptırmak şart mıdır?

Cihazlarınızdan daha uzun Ömürlü olmasını istiyorsanız gerekli bakımlarını kesinlikle yaptırmanız gerekiyor aynı zamanda servis gözetiminden geçmelerini sağlamalısınız. Aynı zamanda sadece kombilerinizin değil klimalarınız da aynı şekilde bakımlarını yaptırmalısınız. Firmamız olarak klima bakımı hizmetimiz bulunmaktadır gerekli bakımı yaptırması gerektiğini de güzel iletişime geçtiğiniz taktirde sizlere en güzel şekilde hizmet veriyoruz. Aynı zamanda klimanın gerekli tamiri veya arda durumu olduğu zaman klima tamiri hizmetimizde bulunmaktadır. Bizlerle iletişime geçtiğiniz taktirde sizlere en iyi şekilde hizmet vermek adına elimizden geleni en iyi şekilde yapmayı amaçlıyoruz.

Kimlerle iletişime geçmeliyiz?

Bu tür durumlarda hizmete geçmemiz gereken kişiler servislerdir firmamız olarak bu servisleri yerine getirmekteyiz. Kombi klima teknik servis olarak sizleri daima hizmet vermek adına her zaman yanınızdayız.  Aynı zamanda en iyi kombi klima servisi olarak sizlere her daim hizmet vermekteyiz, bizler tüm bu işlemleri sizler için gerçekleştirmekteyiz. Bu konuda yani bakım ve onarım konusunda şüpheniz olmasın.

Ceylanpınar  Kombi Klima Servisi | Tamir Montaj

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Kombi Klima Servisi | Tamir Montaj

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!