Halfeti Kombi Klima Servisi | Tamir Montaj

Yazın sıcak havalarda rahatlamak için evlerimizi soğutmak kışın ise genelde sıcak yerlerde evlerimizi ısıtmak için klima kullanımı oldukça yaygındır. Klimamız ya da kombimiz bozulduğu bir arıza gösterdiği zaman ilk olarak yapmamız gereken şey kombi ve klima teknik servisine başvurmanız gerekmektedir. Teknik servis evinize gelerek klima ya da kombinizde oluşan arızayı inceleyip daha sonra o arızayı giderecektir. Kombi arıza giderme ekibi sayesinde kombilerinizde yaşanan problem gününde gelen ekiplerimiz sayesinde saatler içinde çözüme kavuşturulur. Kombi ve klima teknik servis firmamız sayesinde yaz kış kombi ve klimanızı sorunsuz kullanacaksınız. Eğer evinize klima ya da kombi taktırmak istiyorsanız firmamıza başvurarak satışta olan klima ve kombilerimize göz atabilirsiniz. Üstelik firmamızdan satın aldığınız her cihazın kurulumu firmamız tarafından ücretsiz yapılacak ve size cihazınız hakkında detaylı bilgilendirme sağlanacaktır. Size en yakın kombi klima teknik servisi olarak hem uygun fiyatlarımızla hem de uzman ekibimizle size hizmet vermekten gurur duyarız. Firmamızda fiyatlarımız kombi ve klimaya göre değişiklik göstermekte olup en doğru hizmeti ve bilgiyi almak için firmamızla iletişime geçmenizi öneririz. Firmamız aldığınız kombi veya klimayı takarken sizi bilgilendirecek ve nasıl kullanacağınız hakkında sizi yönlendirecektir. Evinizde ya da iş yerinizde kullandığınız kombinin, klimanın ya da şofbenin bozulması halinde firmamıza başvurmanız yeterlidir. Şofben tamir bakımı ve klima kombi onarımı için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Kombi klima kurulumu nasıl yapılır?

Firmamızdan aldığınız kombi ve klimaların kurulumu bizzat profesyonel ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Firmamızdan aldığınız her ürünün kurulumu ücretsiz olarak yapılmaktadır. Bütün bunlar için tek yapmanız gereken firmamıza başvurmak ve ihtiyacınız olan kombi klima ya da şofben gibi ürünleri satın almaktır. Firmamız sizinle her türlü konuda ilgilenecek ve bilgi verecektir.

En yakın kombi klima servisini nereden bulabilirim?

Eğer klima ya da kombinizde herhangi bir arıza oluştuysa ve size en yakın kombi ve klima servisini arıyorsanız firmamız bu konuda size yardımcı olacaktır. Konumunuz neresi olursa olsun firmamıza başvurarak hızlı bir şekilde usta çağırtabilir ve klima ya da kombinizi tamir ettirebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için ve kombi tamiri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Halfeti Kombi Klima Servisi | Tamir Montaj

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Kombi Klima Servisi | Tamir Montaj

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!