Harran Kombi Klima Servisi | Tamir Montaj

Klimalarımız sıcak günlerde evlerimizi ya da iş yerlerimizi serinletmek için sıklıkla kullandığımız bir cihazdır. Aynı zamanda kış aylarında da genelde yazlık yerlerde içeriyi ısıtmak için de kullanılır. Kombiler ise peteklere bağlı olarak odayı ısıtmak için kullanılır. Bu iki cihazın bozulması evimizdeki oda sıcaklığını etkileyecek bir durum olduğu için bozulmasından hep kaçınırız. Klimalarımızı düzenli olarak temizleyip kombinin düzenli bakımını yaptırdığımız takdirde bu bozulmaların önüne geçebiliriz. Klima her mevsim kullanılan bir cihaz olduğu için mutlaka temizlenmesi gerekir. İçi temizlenmeyen klima bir süre sonra bozulabilir sıcağı ya da soğuğu yeterli düzeyde vermemeye başlar. Bu da hem elektrik faturanızın yüksek gelmesine sebep olur hem de yeterli derecede havayı alamazsınız. Bunun önüne geçmek için düzenli olarak temizliğini yapmalısınız. Firmamız bu konuda sizin her daim yardımcınız olacaktır. Kombi ve klimanızda sorun çıkması durumunda kombi klima teknik servisini arayarak klima tamiri ya da bozulan kombi tamiri yaptırabilirsiniz. Bu sayede siz de uzun süre boyunca tekrardan klima ve kombilerinizi kullanabilirsiniz. Kombi klima özel servis olarak her daim sizin hizmetinizde olacağız. Klima ve kombilerinizin düzenli olarak bakımının yapılması aynı zamanda ömrünü de uzatacaktır. İstediğiniz takdirde firmamıza başvurarak kombi ve klima da satın alabilirsiniz. Firmamızdan alacağınız her kombi ve klimanın kurulumu ücretsiz olacaktır. Bize başvurarak klima ve kombiler hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Kombi tesisat döşeme işlemi yapıyor musunuz?

Firmamız kombilerinizle alakalı her türlü işlemde size yardımcı olacaktır. Kombi tamiri ve kombi taktıracağınız zaman kombi tesisat döşeme işlemi firmamız tarafından gerçekleştirilecektir. Bu sayede sizin tek yapmanız gereken firmamızdan bir kombi siparişi vererek kurulmasını beklemektir. Firmamıza gelerek kombi ve klimalarımız hakkında ve fiyatlarımız hakkında çok daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Klima bakımı nedir?

Klimalar hem yazın hem kışın düzenli olarak çalıştığı için mutlaka temizliği yapılmalıdır. Klimalarınızın temizliğini ve bakımını bir teknik servis yardımıyla çok daha uygun bir şekilde yaptırabilir ve bu sayede klimayı çok daha uzun süreli bir şekilde kullanabilirsiniz. Bütün bunlar için tek yapmanız gereken firmamıza başvurmaktır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Harran Kombi Klima Servisi | Tamir Montaj

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Kombi Klima Servisi | Tamir Montaj

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!