Hilvan Kombi Klima Servisi | Tamir Montaj

Kombi ve klima günümüzde evlerimizde sıklıkla kullandığımız cihazlardır. Evimizin ve suyumuzun ısısını ayarlayabilmek için düzenli olarak bu cihazlara ihtiyaç duyarız. Ancak ne yazık ki hiç istenmeyen durumlarla karşılaşarak bazen klima ve kombilerimiz arızalanabiliyor. Bu iki cihaz bozulduğunda evimizdeki oda sıcaklığı etkilendiği için bozulmaması için elimizden geleni yaparız. Kombi ya da klimanızın arızalanması sizi oldukça zor bir duruma sokabilir. Klimanız ya da kombiniz bozulduğu zaman ilk olarak yapmanız gereken şey kombi ve klima teknik servisine başvurmaktır. Teknik servis evinize gelerek klima ya da kombinizde oluşan arızayı inceleyip daha sonra o arızayı giderecektir. Uzman ekiplerimiz sayesinde kombide arıza giderme işleminiz saatler içerisinde tamamlanacak ve siz aynı gün yeniden kombinizi kullanmaya devam edebileceksiniz. Kombi ve klimalar günümüzde sıklıkla kullanıldığı için bozulma ya da yıpranma oranları oldukça yüksek olmaktadır. Size en yakın kombi klima teknik servisi olarak uygun fiyatlarımız ve uzman ekibimizle size hizmet vermekten gurur duyarız. Arızanın çözülemeyecek derecede büyük olduğu durumlarda klima kombi değişimi yaparak klima ya da kombinizi firmamızdan aldığınız taktirde klima kombi kurulumu ücretsiz olarak yapılacaktır. Bütün bunlar için tek yapmanız gereken firmamızla iletişime geçmektir. Kombi, klima ve şofben tamir fiyatları aynı zamanda satın almak istediğiniz kombi, klima ve şofbenlerin fiyatları hakkında firmamızla iletişime geçerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

En iyi kombi klima servisi hangisidir?

Seçtiğiniz kombi klima servisinin ne kadar iyi olup olmadığını öğrenmek için internet üzerinden firma hakkında araştırma yapabilirsiniz. Seçtiğiniz firmanın daha önce gerçekleştirdiği işleri araştırıp firma hakkında gelen yorumları okuyarak ne kadar iyi olup olmadığına bakarak en iyi kombi klima servisini seçebilirsiniz. Firmamıza başvurarak kombi ve klimalarınız için en doğru tercihi yaptığınızı fark edeceksiniz.

En yakın kombi klima servisini nereden bulabilirim?

Eğer klima ya da kombinizde herhangi bir arıza oluştuysa ve size en yakın kombi ve klima servisini arıyorsanız internet üzerinden konumunuza en yakın kombi klima servisini öğrenebilirsiniz. Firmamız konumunuz neresi olursa olsun firmamıza başvurarak hızlı bir şekilde usta çağırtabilir ve klima ya da kombinizi tamir ettirebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için ve kombi tamiri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Hilvan Kombi Klima Servisi | Tamir Montaj

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Kombi Klima Servisi | Tamir Montaj

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!