Suruç Kombi Klima Servisi | Tamir Montaj

Klima evlerimizde bulunan elektronik bir beyaz eşyadır. Evlerimizde bulunan bu klimalarının farklı farklı işlevleri vardır. Klimanın işlevleri mevsimlere göre de farklılık göstermektedir. Evlerimizde bulunan bu klimaları yazın serinlemek için sıkça kullanırız. Kışın ise bu durum tam tersidir. Mevsimin bir getirisi olan soğuk havalarda ısınmak için yine klimalara başvururuz. Evlerimizde bulunan bu klimalar aynı zamanda ortamdaki nem dengesini de ayarlar ve ortamdaki havayı temizler. Klimalar kolay kullanımı ve önemli işlevleri sayesinde hemen hemen hepimizin evinde yer almaktadır. Klimalar hem yazın hem de kışın çalıştığı için bazen bozulma durumu ile karşı karşıya kalmaktadır. Klimalarımızı gün içinde sık sık kullandığımız için kullanımını engelleyen bu hasarlar bizlerin hayatını zorlaştırmaktadır. Bundan dolayı klimalarımız bozulma sorunu ile karşı karşıya kaldığında hemen tamir ettirmek isteriz. Klimalarımızı tamir ettirmek için kombi klima teknik servis hizmeti veren firmalara ulaşabiliriz. Bu firmalara ulaşmadan önce sorununuzun çabuk giderilmesi için çevremizde bulunan ve bu hizmeti veren servisleri araştırabiliriz. Araştırmalarımızı gerçekleştirdikten sonra en yakın kombi klima servisi ile iletişime geçebiliriz. Bu servis bize yakın olduğu için kısa bir süre içinde evimize gelecektir. Daha sonra evimize gelen teknik servis ustası klimanın tek sorunun kaynağını tespit edecektir. Sorunun kaynağının tespitinin ardından tamirat işlemi yapılacaktır. Gerçekleştiren bu tamirat işleminin ardından gerekli kontroller sağlandıktan sonra klimamızı tekrardan kullanmaya devam edebiliriz.

Bu servisler klimalarımız için bakım işlemi yapıyor mu?

Evlerimizde bunların klimaları gün içerisinde sık sık çalıştırırız. Gün içerisinde sık sık çalışan bu klimaların filtrelerinde biriken tozdan dolayı hava akımı doğru bir şekilde sağlanmaz. Klimalarımızdaki filtrelerin hava akışını doğru bir şekilde sağlayamaması klimalarınızın çalışmasına engel teşkil etmektedir. Bundan dolayı klimalarımızın düzenli aralıklarla uzman kişiler tarafından bakımını gerçekleştirmeliyiz. Klima bakımı işlemi için alanında uzman kişilere ve servislere başvurabiliriz.

Bozulan şofbenler için tamir hizmeti var mı?

Şofbenler evlerimizin banyosunda bulunan elektronik aletlerdir. Bu elektronik aletler bizler için sıcak su kaynağı demektir. Evlerimizde bulunan bir şofbenler de zaman zaman bazı sorunlar meydana gelmektedir. Böyle zamanlarda şofben tamir bakımı yaptırmamız gerekmektedir. Bunun için bu hizmeti veren servislere başvurma imkânımız vardır.

Suruç Kombi Klima Servisi | Tamir Montaj

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Kombi Klima Servisi | Tamir Montaj

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!