Bozova Oto Yedek Parça | Çıkma Yedek Parça

Tekerleğin aracıyla hayatımıza giren arabalar zamanla ilk haline göre çok daha donanımlı hale gelmişlerdir. Sayılamayacak kadar çok parçaya sahip bu araçlar oldukça karmaşıktır. Eğer bir araç sahibi olmak istiyorsanız ihtiyacınız olan bir ehliyet ve bunu almaya yetecek paradır. Araçların modeline, markasına çıkış zamanına ve özelliklerine göre fiyat aralığı değişmektedir. Böyle bir durum söz konusu olması sebebiyle herkes kendi imkânı derecesinde bir araç satın alabiliyor dolayısıyla bindiğiniz, kullandığınız araç sizin statünüzü de belirliyor. Araçların pahalı olmasının bir diğer sebebi de otomobilde kullanılan parçaların maliyetinin fazla olmasıdır. İyi bir otomobil aldıktan sonra bile eğer bu aracın bir parçası zarar görüp kullanılamaz hale gelirse bu parçayı bulmak oldukça zordur. Bir kaza sonrası servise gönderdiğiniz aracınız için yüklü miktarda para ödemek zorunda kalabilirsiniz. Bunun yerine yedek parça bularak bu masrafı en aza indirmek mümkün yedek parçalar hurdacılarda bulunan daha önce kaza yapmış bir araçtan elde edilebilir. Kaza yapan bu araç kullanılamaz hale gelse bile hala işe yarayan parçaları bulunabilir. Bu parçalar ikinci el dahi olsa orijinal olması sebebi ile de oldukça avantajlıdır. Örneğin Japon modeli aracınız için Japon çıkma yedek parça kullanmak daha doğru olacaktır bu sayede ikinci el çıkma parçanız eskisinin yerini aratmayacaktır. Bu parçaları aradığınızda bulmanıza yardımcı olacak, bu parçaların satışını gerçekleştiren birçok firma bulunmaktadır. Uygun oto çıkma yerine orijinal olmayan bir parça tercih etmek sizi daha çok zarara sokabilir. Hem de aracınızdan istediğiniz verimi alamayabilirsiniz.  Oto çıkma sayesinde zarar gören aracınızı en aza hasarla kurtarabilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz.

Orijinal yedek parça kullanmasak ne olur?

Aracımızın istemediğimiz sebeplerden dolayı bazı parçaları zarar görebilir ve kullanılamaz hale gelebilir. Böyle zamanlarda aracın zarar gören parçasını yerine bu parçanın aynısının yenisini almak çok masraflı olacaktır. Böyle zamanlarda oto çıkma yani orijinal ikinci el yedek parça kullanmak bizi bu masraftan kurtarır. Oto yedek parça firmalarından bulabileceğimiz bu parçalar orijinal olması sebebi ile eski parça gibi sorunsuz şekilde çalışır. Ama eğer orijinali ile aynı olmayan bir parça kullanırsak masraf etmemek isterken daha çok masraf edebilirsiniz.

Hangi durumlarda yedek parça lazım olur?

Araç kullanırken başımıza nerede ne geleceğini bilemeyiz, yolların kaygan olması, yağmur, çamur ya da biraz dalgınlık sayesinde aracımızın zarar göreceği kazalar atlatabiliriz. Bu kazalarda örneğin arabanın kaputu zarar görebilir, ya da farı kırılabilir böyle durumlarda oto yedek parçalara ihtiyaç duyabiliriz. Hem ekonomik hem de kullanışlı olması ve orijinalini aratmaması sebebiyle çıkma parçalar bu gibi durumlarda oldukça tercih edilir.

Bozova Oto Yedek Parça | Çıkma Yedek Parça

ÜRÜNLERİMİZ

Bozova Bozova Volvo Yedek Parça

Bozova Volvo Yedek Parça

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Volkswagen Yedek Parça

Bozova Volkswagen Yedek Parça

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Renault Yedek Parça

Bozova Renault Yedek Parça

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Nissan Yedek Parça

Bozova Nissan Yedek Parça

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Mercedes Yedek Parça

Bozova Mercedes Yedek Parça

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Honda Yedek Parça

Bozova Honda Yedek Parça

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Hyundai Yedek Parça

Bozova Hyundai Yedek Parça

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Alfa Romeo Yedek Parça

Bozova Alfa Romeo Yedek Parça

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Daihatsu Yedek Parça

Bozova Daihatsu Yedek Parça

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Dacia Yedek Parça

Bozova Dacia Yedek Parça

SİPARİŞ VER

Bozova Bozova Citroen Yedek Parça

Bozova Citroen Yedek Parça

SİPARİŞ VER

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Yedek Parça | Çıkma Yedek Parça

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!