Akçakale Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

Oto ekspertiz firmaları sigorta eksperleri arasında en çok iş yükü altında olanlardır. Aracın başına gelen kaza veya farklı Bir nedenden dolayı ortaya çıkan her türlü hasarı tespit etmekle yükümlüdürler. Eksper raporuyla daha önce olan bir hasarla ilgili detaylar ortaya çıkabileceği gibi yakın tarihte arıza çıkartabilecek olan parçalarda gözükebilir. Oto rapor olmadan kabaca bakılarak araç satın almak ileride sıkıntı yaşamamıza neden olabilir. Aracı satan kişi herhangi bir kazasının belasının olmadığını ya da yakın takibi masrafını çıkmayacağını söyleyebilir çünkü aracını satmak istiyor. Bu şekildeki ifadelere çoğunlukla inanmamız gerekir yalan söyleme olasılığı yüksektir.

Oto ekspertiz fiyatları ne kadar olursa olsun bu ekspertiz hizmetinden faydalanmak bizim için çok daha iyidir. Herhangi bir sıkıntı yaşamak istemiyorsak uzman bir ekspertiz firması ile anlaşarak rapor çıkartılmasını talep edebiliriz. Motor performans testi sıkıntısız çıkan bir aracın yarı yarıya sağlam olduğu düşünülebilir ama yeterli değildir. Boya kaporta test yaptırarak muhtemelen aracını daha önce büyük bir kazaya karışıp karışmadığı çıkabilir. Şurasında ufak bir kişilik vardı boyattım gibi söylemler genelde yanlıştır. Ufak bir çizik için hiç kimse arabasını komple boya atmaz muhtemelen büyük bir kaza yaşandı ve araba komple boyandı ve satıcı sizi kandırmaya çalışıyor. İşte ekspertiz raporu bu yüzden çok önemlidir sizden saklanmak istenen her gerçeği en ince detayına kadar ortaya çıkartır.

Ekspertiz raporunda neden önemlidir?

Bu rapor aracın adli sicil kaydı gibi düşünülebilir. Nasıl ki bazı insanlar sicillerini saklama gereği duyarsa satıcılarda araçtaki kusurları saklayabilir. Ama bu raporla arabanın daha önce boşuna gelen her şey ortaya çıkar. Herhangi bir kazaya karışıp karışmadığı hangi parçalarının değiştirildi ya da hangi parçasının yakın tarihte arıza çıkartıp çıkartmaya cağı bu raporla gözükebilir. Kandırılmamak ve verdiğimiz paranın karşılığını almak için bu rapor önemlidir.

Ekspertiz süreci nasıl işler?

Her bölümde farklı ustalarla bu testler gerçekleştirilir. İlk etapta motorun gücünü anlamak için motor testine sokulur daha sonra boya ve kaportasına değişen herhangi bir parçası olup olmadığını anlamak için parçalarına bakılır daha sonraki aşamalarda yol tutuşuna fren aksamına farlarına aklınıza bile gelmeyen her türlü detayı incelenir bunların sonucu olarak da bir rapor oluşturularak eksper raporu isteyen kişiye teslim edilir.

Akçakale Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!