Birecik Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

Günümüzde herkesin evinde en az bir adet otomobil bulunmaktadır. İnsanlar, kendilerine araç alırken bunları bir takım teste tabi tutarlar. Bazen verim özellikleri, bazen görünüşü ve bazen de markası insanları cezbeder. En çok kullanılan yöntem ise oto ekspertizdir. Oto ekspertiz firmaları araçları birtakım testlere tabi tutarlar. Bu test ve araştırmalarla; aracın geçmişte bir kazası olup olmadığına, değişen parçasının olup olmadığına ve motorun sağlam olup olmadığına bakarlar. Bu işlemler, bu işte uzman kişiler tarafından yapılmaktadır. Motor performans testi aracın sağlamlık ve gücünü ölçmedeki en önemli yöntemdir. Çünkü bazı araçların iç ve dış görünüşlerinin bakımlı ve güzel olması insanları aracı satın alması konusunda cezbetmektedir. Ancak aracın iç özellikleri ve aracın parçaları incelendiğinde bu durum pek iç açıcı olmamaktadır. İşte bu noktada insanların imdadına oto ekspertiz firmaları yetişmektedir. Bu firmalar, insanların almak istedikleri araçları muayene ederek, onların bu araçları almaları veya almamaları konusunda bilgiler toplayarak insanlara bunları sunmaktadırlar. Bu bilgiler doğrultusunda insanlar bu araçların fiyatlarını hak edip etmediğini öğrenerek satın alma işlemini yapmaktadır. Bu sistem genellikle ikinci el araç alım satımlarında uygulanmaktadır. Çünkü sıfır araçlar yeterince testten geçip oto raporları oluşturulmuştur.  Bu konuda en çok tercih edilen firmalardan birisi de pilot garage oto ekspertiz olmuştur. İnsanlara güvenle hizmet eden bu firma, sizlere doğru bir şekilde ölçüm yaparak paranızın ziyan olmasını engellemektedir.       

Oto ekspertiz hizmeti gerekli midir?

Bir araca yüklü miktar para ödedikten sonra aracınızın çok büyük sorunları olduğunu ve verdiğiniz para kadar değeri olmadığını anlamanız sizi üzecektir. Aynı zamanda söz konusu olan önemli şeylerden birisi de hataları olan bir aracı almanızın can güvenliğinizi tehdit edecek olmasıdır. Bu yüzden, bir araç almadan önce ekspertiz muayenesinden geçirip bütçenize ve sizlere en uygun aracı satın alınız.

Bir uzmanla anlaşmak çok maliyetli midir?

Araç ekspertiz ücreti 2021-2022 yıllarında, her üründe olduğu gibi artış göstermiştir. Bu fiyatlar 300 TL ile 3.000 TL arasında değişim göstermektedir. Bu fiyat farklılıklarının nedeni sizlere sunulmasını istediğiniz özelliklerin fazlalığı ile ilişkilidir. Eğer tam detaylı yani vip bir ekspertiz hizmeti almak istiyorsanız kesenin ağzını açmanız gerekecektir. Sadece araç hakkında bilgi vermesini ve aracın raporunu yazmasını isteyecekseniz, bu konuda daha uygun fiyatlı ekspertizler bulunmaktadır. Detaylı ve tam bilgiler için şehrinizde bulunan ve insanların memnun kaldığı ekspertiz şirketleri ile konuşarak bilgi edinmeniz mümkündür.

Birecik Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!