Ceylanpınar Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

Özellikle ikinci el olan arabaları tercih ettiğimiz zaman aklımız da bazı soru işaretleri oluyor. Bu soru işaretleri genellikle aracın herhangi bir problemi olup olmadığına karşı oluyor. Gelişen teknoloji ile beraber aracını oto ekspertize verip sağlamlık durumunu kolaylıkla kontrol ettirebilirsiniz. Bu sistem de araç birtakım testlerden geçip kullanılabilir durum da olup olmadığı kontrol ediliyor.  Bu testlerden birine örnek vermek gerekirse motor performans testi en önemli aşamalarından biridir. Dinamometre cihazı kullanılarak bu test yapılır sonunda ise motor gücü tespit edilir. Bir farklı ve en önemli olan testlerden biri ise yanal kayma testidir. Burada ise sürüş esnasında olan aracın yolsa gidişat durumuna bakılır. Herhangi bir kısıma kayma yapıp yapmadığına. Bu şekil de belli testlerden geçen aracın en sonun da ise kullanılabilir veya kullanılamaz olduğunu göstermek içinse en son oto rapor hazırlanır. Bu raporda ise geçtiği testlerin sonuçları yer almaktadır. Bu testi şehriniz de bulunan bir araç için yapabileceğiniz gibi şehir dışında bulunan almayı düşündüğünüz veya kesin bir bilgi elde etmeden gitmekten çekindiğiniz araç için de uzaktan kolaylıkla yaptırabilirsiniz. Ayriyeten fiyat bilgilerine de gelirsek oto ekspertiz fiyatları son derece cep dostudur. En azından bir arabayı kontrol etmek için gideceğiniz de hem vereceğiniz yol masraflarından kurtulmuş olur hem de araç hakkında kesin bilgi almış olursunuz.

Oto ekspertiz neden önemlidir?

Herhangi bir aracı almadan veya kullanmaya başlamadan önce o aracın güvenilirliğini ölçmek için yapılabilecek en önemli şeylerden biridir. Aşama aşama koyduğu testlerle aracın neredesin de nasıl bir problem varsa kolaylıkla ortaya çıkmasını sağlar.

Oto ekspertizi kullanmak için aracın yanında olmamız şart mı?

Almayı düşündüğünüz bir araç varsa ve bu araç şehir dışındaysa eğer oto ekspertiz firmaları ile iletişimi geçip kendinizden bir hayli uzak olan araç için zaman kaybı yaşamdan uzaktan gayet uygun fiyatlara aracın kontrolünü yaptırabilir ve çıkan sonuçlara göre aracı alıp almayacağınıza karar verebilirsiniz. Bu durum ise bizler ise çok büyük bir kolaylık.

Ceylanpınar Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!