Halfeti Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

Yeni bir araba almak istiyorsanız; arabayı almadan önce oto ekspertiz ve araç muayene yaptırmanız gerekmektedir. Bunları yaptırmalısınız çünkü günümüzde özellikle enflasyonun artışıyla da bağımlı olarak insanların birbirlerini kandırdıkları bir ülkedeyiz bu yüzden kimseye güvenemez hâle geldik. Oto ekspertiz firmaları özellikle ikinci el olarak alacakları araçlar için yapılır fakat dilerseniz sıfır araç için de yaptırabilirsiniz, bu işlemde aracın daha önceden bir kazası var mı, hali hazırda bir problemi çalışmayan bir problemi var mı anlaşılır.  Araç muayenesi ise kullandığınız motorlu bir aracın belirli şartlara uygun olup olmadığını anlayabileceğimiz özellikle teknik anlamda yapılan bir işlemdir. Bu işlem belirli bir zaman dilimi aralıklarıyla yapılmalıdır zira devlet tarafından kontrol edilmektedir.  Oto ekspertiz fiyatları araçtan araca değişmektedir bu yüzden aracınızı teste götürdüğünüzde farklı fiyatlara şaşırmamalısınız. Boya kaporta testlerine özellikle dikkat etmelisiniz çünkü bu testlerde aracın bir yerinde bir darbe, hasar oluşmuş ve bunun üzerini kapatmak için boya kullanmış olabilirler. Bir diğer karşılaşabileceğiniz test ise motor performans testidir bu testte aracın motorunun düzgün çalışıp çalışmadığı anlaşılır bu yüzden kesinlikle yaptırmanız gereken bir diğer testtir. Aracınız farklı bölgelerini test ettirmek yani aks bölümü veya tekerlekler kısmını, bunları toplu olarak yapan yanal kayma ekspertiz testlerini tercih edebilirsiniz. Bunlar aracınızın tekerlerindeki ve aks bölümündeki bir problemi görmenize olanak sağlar.

Taşıtım veya aracıma muayene yaptırmazsam ne olur?

Aracınıza muayene yaptırmazsanız ilk olarak sizi trafikte tespit edip cezai işlem uygulayabilirler, çünkü muayenesiz trafiğe çıkmak yasaktır. Bu muayeneler genellikle 2 yıl aralıklarla olur bu yüzden trafiğe çıkmadan önce dikkat etmelisiniz. Bir diğer şekliyle aracın çalışmasına engel olan teknik bir problemin farkına varamazsanız bu yüzden herhangi bir kazaya mahal verebilir belki canınızdan bile olabilirsiniz.

Sıfır bir araç aldım oto ekspertizden geçirmedim bir problem olur mu?

Genellikle ikinci el araçlara uygulanan oto ekspertizi sıfır aldığınız bir araca yaptırmak zorunda değilsiniz fakat aldığınız servis bu konuda çok önemli çünkü bazı servisler ikinci el, trafiğe çıkmış bir aracı insanları aldatarak sıfır diye satabiliyor. Oto ekspertiz bir tavsiyeyle olmakla beraber sıfır aldığınız bir araca yaptırmanızı düşünüyorum.

Halfeti Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!