Harran Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

İkinci el araç alımlarında alınacak araçlar iyi araştırılıp hem uygun fiyatlı hem de temiz araç alımı tercih edilmelidir. İkinci el araç alım satımı sıfır arabaların fiyatının artması sebebiyle özellikle son günlerde oldukça artmış durumda. Ancak ikinci el araç alımı yapanlar olmaması gereken bir hatayı yapabiliyor. Aracı alırken satıcıya tamamen güvendikleri için aracı ekspertiz testine sokmayanlar ileride araçta büyük sorunlarla karşılaşabiliyor. Ekspertiz testi yaptırmadığınız aracı satın aldığınız takdirde ileride araçta bilmediğiniz birden fazla sorun ortaya çıkabilir ve bu da hem sizin hem de seyahat halindeyken çevredeki araçların güvenliğini tehlikeye sokar. Bunun önüne geçmenin ise oldukça kolay bir çözümü bulunmakta. Oto ekspertiz getirdiğiniz aracın iç dış incelemesini gerçekleştirerek araçta bir sorun bulduğu takdirde size bunun raporunu sunar. Ekspertiz testleri şu aşamalardan oluşur: İyi bir ekspertiz için araçta ilk önce süspansiyon testi yapılır. Daha sonra araç fren testine alınır. Fren testinden sonra araçta motor kondisyon testi yapılır. Bütün bu testlerden sonra da el freni testi yapılır ve aracın el freninin kuvvet ölçümü test edilir. Otomobil test sırasında birden fazla cihaza bağlanmaktadır ve kontroller bilgisayar ortamında yapılmaktadır. Herhangi bir hasar kaydı bulunmayan araçların bile ekspertiz testinde birçok hasarı çıkabileceğini ve sizi yanıltmak isteyen satıcılar olabileceğini gördüğünüzde ekspertiz testini yaptırmadığınız için çok pişman olabilirsiniz.

Ekspertiz raporu nasıl çıkartılır?

Alacağınız ikinci el araç için bir oto rapor çıkartmak istiyorsanız tek yapmanız gereken oto ekspertiz firmamızı ziyaret etmektir. Firmamız almak istediğiniz araca bütün testleri uygulayarak aracın daha önceden oluşmuş ve ileride oluşabilecek bütün sorunlar hakkında size detaylı bir rapor sunar. Makinelere bağlanan ve uzmanlarla yapılan inceleme sonrasında araç hakkında detaylı bir rapora ulaşabilirsiniz.

Ekspertiz raporunda hangi testler yapılır?

Ekspertiz raporu sırasında inceleme yapılırken ilk olarak süspansiyon testi yapılır. Tekerleriniz kontrol edildikten sonra frenler kontrolüne geçilir ve kayma durumu olup olmadığına bakılır. Daha sonra motor performans testi yapılır. Son olarak da araç beyninde bir hasar olup olmadığına bakılır ve bulunan bütün sonuçlar detaylı bir şekilde rapora işlenerek hem alıcıya hem satıcıya verilir.

Harran Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!