Hilvan Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

Arabalar günlük yaşantımızda en sık kullandığımız ve çoğumuzun sahip olduğu ulaşım araçlarıdır. Zaman içerisinde kullandığımız arabaları gerektiği durumlarda bazen daha iyi veya daha kötü modeller ile değiştirmek durumunda kalabiliriz. Kendimize uygun yeni bir araç satın alacağımız zaman araçlar hakkında detaylı bilgi sahibi olmalı ve bize uygun olup olmadığını iyice araştırmalıyız. Başkasının kullanmış olduğu bir aracı satın alırken aracın hasar durumunu öğrenmek, sistemlerini kontrol etmek ve araç ile ilgili merak ettiğimiz tüm detayları öğrenebilmek için araçları satın almadan önce oto ekspertiz firmalarına götürmeliyiz. Oto ekspertiz firmaları uzman kişiler tarafından araçlarımızın tüm sistemlerini detaylı bir şekilde inceleyerek aracımızın sağlık durumu ile ilgili bizlere bir oto rapor sunar. Ortaya çıkan bu oto rapor sonucunda araç hakkında bilgi sahibi olup, alıp almayacağımıza daha net karar verebiliriz. Oto ekspertiz firmalarından çıkan sonuçlara göre araca biçilen fiyatın fazla olup olmadığını anlayarak mağdur olmaktan da kurtuluruz. Pilot garage oto ekspertiz firmamız sizlerin mağdur olmaması adına alanında uzman deneyimli kadrosu ve son teknolojiye uygun ekspertiz araçları ile arabaları kontrol ederek kaliteli bir oto ekspertiz hizmeti sunuyor. Sizler de satın almak istediğiniz aracın size uygun olup olmadığını öğrenmek ve gönül rahatlığıyla bir araç sahibi olmak istiyorsanız satın alma işleminden önce firmamızı ziyaret ederek ihtiyacınız olan tüm işlemleri kısa sürede yaptırabilirsiniz.

Oto ekspertiz firmaları ne yapar?

Oto ekspertiz firmaları bir aracın alanında uzman deneyimli personeller tarafından bazı teknik cihazlarla tüm sistemlerini ve parçalarını detaylı bir şekilde inceleyerek aracın genel durumuna dair rapor hazırlayarak bilgi sahibi olmamızı sağlarlar. Araç hakkında bizlere bir oto rapor hazırlayarak aracın bozulabilecek parçaları hakkında da bizlerin önceden bilgi sahibi olmasına yardımcı olurlar.

Oto ekspertiz yaptırmanın yararları nelerdir?

İkinci el satın alacağımız araç hakkında bilgi sahibi olmak en doğal hakkımızdır. Aracın ne durumda olduğunu bilmek, sistemlerinin ve motorunun düzgün çalıştığından emin olmak için oto ekspertiz yaptırmak gerekir. Oto ekspertiz firmalarında motor performans testi ve araca dair merak ettiğimiz tüm testler yapılmaktadır. Aracı satın almadan önce ekspertiz yaptırmak bizi mağdur olmaktan kurtaracak ve alacağımız araç için ederinden fazla para ödememizin önüne geçecektir.

Hilvan Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!