Siverek Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

Oto ekspertiz hem yeni hem de ikinci el araç alırken uygulanan bir muayene sistemidir. Genelde bu sistem tercih edilir. Araçlarda herhangi bir sıkıntı olup olmadığını kontrol eden varsa bunları belirten bu muayene sistemi hazırlanan detaylı oto rapor ile araç sahiplerine teslim edilir. Özellikle ikinci el araba alım satım piyasası bu kadar canlıyken bu sistem çok işe yarar. Genellikle ikinci el araç alırken oto ekspertiz firmaları bize yardımcı olur. Oto ekspertiz alıcılara güven sağlamaktadır. Çünkü oto ekspertiz işlemi araç sahibinin sakladığı bütün kusurları ortaya çıkarır. Detaylı olarak yapılan bu muayene her bir aksamın detaylı incelenmesini sağlar. Titizlik ile yürütülen bu işlem rapor hazırlandıktan sonra araç sahibine teslim edilir. İkinci el piyasasında büyük bir kolaylık sağlar. Merkezimizde sunduğumuz oto ekspertiz hizmeti motor performans testinden aracın iç aksesuarlarına kadar bakılan bir işlemdir. Bu hizmetten daha verimli sonuçlar alınması adına araç temiz bir şekilde servise getirilmelidir. Sonuçların gerçekçi ve şeffaf olması için kullanılan cihazların bakımlı olması ve kontrolü yapan kişinin uzman olması gerekir. Hiçbir kusur gözden kaçmayacak şekilde araç sahibine en gerçekçi sonuçlar kısa zamanda iletilir. Oto ekspertiz yaptırmadan önce güvenilir sonuçlar almak için firmayı iyice araştırmalısınız. Alanında uzman personellere sahip firmalardan hizmet almak sizler için saha yararlı ve daha güvenilir olacaktır. Oto ekspertiz fiyatlarını da iyice araştırıp sizin için iyi olan firmaları tercih edebilirsiniz.

Oto Ekspertiz Cihazları Nelerdir?

Her bölümün detaylı ve titizlikle incelenmesi için belli başlı cihazlar kullanılır. Bunları sıralayacak olursak; süspansiyon testi cihazı, yanal kayma test cihazı, bilgisayar alt yapısı ile gerekli olacak her türlü genel yazılım, lastik diş derinlik ölçer, arıza tespit cihazları, yönetim paneli, kaporta kontrolü ile boya test ölçüm cihazı, fren hidrolik testi cihazı, fren test cihazı, akü test cihazı diye sıralayabiliriz.

Mobil Oto Ekspertiz Nedir?

Mobil oto ekspertiz nedir kısaca yanıtlarsak; mobil oto ekspertiz aracının, ekspertiz işlemi yapılacak olan aracın bulunduğu konuma gelerek, ekspertiz işlemini yapmasıdır. Tam donanımlı bir araç ile yapılır bu aracın içinde gerekli olabilecek büyün cihazlar mevcuttur ve bakımları tamdır. Alanında uzman personeller tarafından gerçekleştirilir. Oldukça kısa bir süre içinde sonuç almanızı da engellemez. Ekspertiz sonucunda yine aynı şekilde bir rapor hazırlanır ve bu rapor mail yoluyla veya telefon ile ulaştırılabilir.

Siverek Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!