Suruç Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

Yaşadığımız şu zamanlarda ve hayatımız boyunca gelişecek olan teknoloji ve gelişmiş olan teknoloji ile birlikte günlük hayatta da sık sık duyduğumuz bir problem vardır. Bu problem açıktır ki hepimizin artık kötü niyetli insanların bizi mağdur etmesi ve dolandırıcılık gibi kötü niyetli ve bizleri oldukça mağdur edecek olaylardır. Dolandırıcılık arttıkça çevremizdeki insanlar ve bizler oldukça olumsuz şekilde etkilenmektedir.   Dolandırıcılık Herkese kötü şekilde etkilediği gibi biz kişilerin de hem hayatının düzenini hem maddi düzenini bozmaktadır. Özellikle kazalı araçlar da olan hatta kazalı bile olmayan araçlarda gözümüzle göremediğimiz Anlaşılmayacak şekilde herhangi bir kayda geçmemiş değişiklikler ve işlemler yapılıyor ve biz bunları hiçbir şekilde gözümüzle göremiyoruz. Bu değişiklikleri genellikle satıcılarda görmemizi istemezler. Çünkü kaza veya bu tür sebepler aracın değerini düşürecek için satıcılar bu konularda kaza olup olmadığını veya aracın bir sıkıntı olup olmadığını bizlere belirtmek istemezler. Bu alacak kişi için fazlasıyla sıkıntı çıkaracak ve onu hem maddi anlamda hem de Manevi anlamda üzecek bir durumdur. Çünkü işlem görmüş Bir aracın veya bir problemi olmuş aracın performans düşeceği için satışlar genellikle bu konuda göz ardı etmeye çalışıyorlar. Bu sebepten ötürü oto ekspertiz firmaları olarak ve işimiz gereğince sizi bu tür durumlarda mağdur etmemek amacı ile yanınızdayız. Sizler bizlerle iletişime geçin gereğinin en güzel şekilde yapacak olan bizleriz.

Oto ekspertiz firmaları neden bu kadar önemlidir?

Almak istediğiniz arabayı daha önce kazaya karışıp karışmadığını veya araç üzerinde herhangi bir işlem olup olmadığını veya aracın üzerinde bir boya işleminin olup olmadığını öğrenmek istemeniz çok normal çünkü siz basit bir şey almıyorsunuz biz firmamız olarak Boya kaporta testi ile sizlerin yanınızdayız ve her türlü problemlerinize sizlerle daima iletişim halindeyiz. Aynı zamanda aracın orijinal parçasının değişip değişmediğini veya araçta Herhangi bir sorun olup olmadığını bir problem çıkıp çıkmadığını öğrenmek için motor performans testi ile öğrenmenize yardımcı olmaktayız. 

Oto ekspertiz fiyatları ne kadar olmaktadır?

Araç ekspertiz ücretleri 2021-2022 yılı için paketler halinde sizler için sunmakta olacağız. Oto ekspertiz fiyatları için bizlerle iletişime geçmeniz ve bizlerden daha detaylı bilgileri en güzel şekilde almanız daha iyi olacaktır. Dilerseniz Daha detaylı bilgi almak için bizlere mail adresimizden ulaşabilirsiniz telefon numaramız her zaman 7 gün 24 saat açıktır. Ekspertiz sonrası sizlere gerekli bilgileri oto rapor halinde vereceğiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz ve her zaman siz değerli müşterilerimizi bekleriz.

Suruç Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!