Viranşehir Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

Her insanın yetenekleri doğrultusunda yaptığı belirli bir takım işler vardır. Bazı insanlar bu işleri zamanla daha çok kavrayarak bu işte usta olmaktadırlar. Bu alanda kazandıkları bilgi ve deneyimler sayesinde uzmanlaşan insanlar kendilerini daha çok geliştirmek için de çabalarla nokta sadece gelinlikleri bilgi ile yetinmek sizin üstüne daha yenisini katmak için gerekli bir takım çabada bulunurlar. Çünkü bir işte en iyisi olmak her zaman hep iyidir. Örneğin Bir ara bir için gerekli bilgiler nelerdir diye düşündüğümüzde aklımıza sadece o aracı kullanmak gelmesini nokta bu aracın bozulduğu veya eksikleri olduğu noktada bu işle ilgilenen yani oto ekspertiz de vardır. Bu bunlar kendilerini gerekli bilgilerle geliştirdikleri için her konuda fikirleri olmaksızın sadece kendilerini geliştirdikleri alan dahilinde bilgi sahibidirler. Bu oto ekspertizler otomobil ile alakalı herhangi bir konuda uzman görüşünü almakla konu edilebilir. Araçların herhangi bir arızası olduğunda veya bir sorunu olduğunda konuyu değerlendirmek için bu kişilerden yardım veya destek alınabilir. Aldığımız bu bilgi dahilinde yani oto ekspertiz fiyatlarını da bilmek gerekir. Maliyeti yüksek olan bazı durumlarda yani aracın kalitesine göre değişiklik gösterebilen oto ekspertiz firmaları ücretlerini de buna bağlı olarak değiştirmektedir. Bu firmalar otomobillerde test gibi bazı uygulamalarda yapmaktadırlar. Teste tabi tutulan boya kaporta test bu araçlarda herhangi bir aksaklık sonucu ödeyeceğiniz miktarda gerekli hasara göre değişir.

Araç ekspertiz ücreti 2021-2022 yılında ne kadardır?

Döviz kuru nedeniyle bütün ürünlerin fiyatları da aynı oranda artmaktadır. Bu yüzden günümüze bakılacak olursa diğer yıllara oranla artan fiyatlar el yakmaktadır. Bu yüzden oto ekspertiz fiyatları da haliyle artmaktadır. Dövizin etkisiyle artan bu fiyatlar düşmesi ancak dövizin düşmesi durumunda gerçekleşecektir.

Araç satın alınırken neye dikkat edilir?

Öncelikle araç sahipleri o aracın motoruna bakarlar nokta çünkü motor Bir aracın beyni gibidir. Bunu öğrenmek için ise motor performans testine tabi tutulan araçlar kendilerinin burada belli ederler. Aracın dayanıklılığı ve kalitesi bu sayede ön plana çıkmış olur. Alıcının aklında iyi bir fikir oluşturması için bu testin olumlu olması gerekir.

Viranşehir Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!