Karaköprü Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

İnsanların araç satın alırken en çok dikkat ettikleri noktalardan biri araçlarda eski tarihlere yönelik herhangi bir hasar kaydı kalıp kalmadığı durumudur. Hasar kaydı de demiş Olduğumuz şey araçların Eski tarihlerde yapmış oldukları kazalar sonucu karşı araçların sigorta firmaları tarafından yaptırılıp tamir masraflarının karşı sigorta tarafından alınması sonucu aracın kaza yaptığına dair bir delil niteliğinde olan maddi bir kanıttır. Pek çok insan hasar kaydı olup olmadığına Dikkat Ederken pek çok insanda bu duruma pek dikkat etmemektedir. Hasar kayıtlı araçlar Tamir ettirip hasar kayıtsızmış gibi satılmaktadır. Bu tür araçları satın alan insanlar ilerleyen tarihlerde büyük sıkıntılar yaşamaktadırlar hem araçlarının fiyatı düşmektedir hem de araçlarının orijinalliği bozulmaktadır. Sizlerde aracınızı almadan önce mutlaka sizlere en yakın bir oto ekspertiz firmaları ile görüşüp araçlarınız da herhangi bir hasar kaydı olup olmadığını Meydana çıkartabilirsiniz. Araçlarınızın değişen parçalarını boya kaporta testi sayesinde kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Araçlarınızın motorlarında Herhangi bir sorun oluşması doğrultusunda sizlere maddi açıdan büyük bir zarar çıkarabilir. Bu tür zararları yaşamak istemiyorsanız eğer aracınızı motor performans testi ne sokarak aracınızın motorunda Herhangi bir sorun olup olmadığını veya motor performans oranının hangi düzeyde olduğunu öğrenebilirsiniz. Ufak Taş parçalarına sıçramasından dolayı araçlarınızın boyaları zarar görebilir. Zarar gören bölgeler Lokal boyama sayesinde boyanıp eski halini alır fakat orijinali bozulan araçlar boyasız denilip satılabilir. Bu tür durumlar ile karşı karşıya kalmak istemiyorsanız eğer aracınızı almadan önce mutlaka bir oto ekspertiz firmasına götürerek boya kaporta testine sokmanızda büyük fayda vardır.

Oto ekspertiz fiyatları ne kadardır? 

Her firma kendi bünyesi altında kendilerine ait bir fiyat belirlemektedirler. Bu fiyatlar araçlarınıza yapmış oldukları testlere göre değişiklik gösterebilir. Araç alırken bütçenizi zorlamayacak olan bu ekspertiz firmaları pek çok yerde sizlerin hizmetine sunulmuştur. Sizlerde bu hizmetten faydalanarak araçlarınız da herhangi bir sorun olup olmadığını Kısa bir süre içerisinde anlayabilirsiniz.

Pilot Garage oto ekspertiz nerededir?

Uzman kadroları ile sizlerin araçlarına son derece Özen gösterip aracınızın herhangi bir yerinde bir sorun olup olmadığını çözüme kavuşturmak amacıyla kurulmuş olan pilot Garage oto ekspertiz firması birbirinden farklı şubeleri ile sizleri beklemektedir. Sizlerde pilot oto Garage ailesine dahil olabilir aracınızı ekspertize sokabilirsiniz. 

Karaköprü Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Ekspertiz | Araç Muayene Servisi

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!