Akçakale Oto Elektrikçi | Tamir Bakım

Araçlar her geçen gün hibrit model araç olmaya başlamaktadır. Bunun sebebi de ülkemizde ve dünyada genel olarak fosil yakıtların tükenmesi ve ömrünün azalmasıdır. Burada yine rol oto elektrikçilere düşmektedir. Oto elektrikçi genellikle araçların elektrik aksamında oluşabilecek herhangi bir arızayı düzeltebilmek için belirli bir çıraklık eğitimi ve üzerine kalfalık eğitimi almış ve günümüzde artık ustalaşmış kişilerde şimdi. Örneğin aracımızın marşı basmıyor bir araç çalışmıyor ise oto marş dinamosu tamiri sayesinde aracımız tekrardan yürüyebilir hale geliyor ve herhangi bir sorun yaşamadan yolumuza devam edebiliyoruz. Veya sabah kalktık ve aracımızın lambaları yanıyor halde gözükmektedir. İşte bu zamanda akü sızmış  olabilir ve aracımız çalışmayabilir. Oto akü tamiri sayesinde de yine aynı şekilde aracımızdaki elektrik aksamının ana kaynağını tamir etmiş oluyoruz ve herhangi bir sorun yaşamadan yolumuza devam edebiliyoruz. Tabi verilen hizmet yerden yere değiştiğinden dolayı kesinlikle bu işi yaparken ustaların müşteriler ile iletişimi çok önemlidir. Bazen uzun yola çıktığımız zaman önümüzdeki aracın lastiğinden fırlayabilecek bir taş aracımızdaki sile gençlere gelebiliyor vesile gençlerimiz kırılabiliyor. İşte tam burada da oto silecek tamiri sayesinde aracımızda sile gece tamir edilmiş oluyor ve herhangi bir sorun yaşamamış oluyoruz. Veya yine aynı şekilde uzun yolda giderken aracımızın ön farına çarpabilecek bir taşta veya cisim de sinyallerimiz zarar görebiliyor. Burada da oto sinyal tamiri sayesinde bir sorun yaşamamış oluyoruz.

Tamirci fiyatları yer yer değişmekte midir?

Tamirci fiyatları yine aynı şekilde her şeyle göre değişmektedir bunun en başlıca sebebi de her şehrin kendine ait bir piyasası ve kendine ait bir işgücü olmasıdır. Bundan dolayı da İstanbul’da olan bir fiyat başka bir şehirde daha farklı derecelerde olabiliyor. Bu tamamen şehrin kendi gelişimi ve sanayileşmesine bağlı olarak değişmektedir. Sizlerde eğer aracınızda bir tamirat işlemi yaptırmak istiyor iseniz ve bu fiyat yüksek ise aracınızı başka bir şehre götürerek burada tamiratını yaptırabilirsiniz.

Akü tamir mi ettirmeli yoksa değiştirmeli mi?

Genellikle akü tamirlerinde tekrardan aynı hata oluşabiliyor. Bundan dolayı da en temiz işlem aracın aküsünü sıfırdan alınmasıdır. Hem sıfır akü aldığınızda aracınızın garantisi oluyor hem de Akünüzde ilerde çıkabilecek bir sorunda direkt olarak garanti belgesini kullanarak aracınızın aküsüne sıfırdan kullanabiliyorsunuz. Bu sayede vermiş olduğunuz para hem boşa gitmiyor hem de müşteri memnuniyeti açısından sizler mutlu olmuş oluyorsunuz. 

Akçakale Oto Elektrikçi | Tamir Bakım

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Elektrikçi | Tamir Bakım

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!