Birecik Oto Elektrikçi | Tamir Bakım

Oto elektrikçiler aracın her türlü binek olsun ya da olmasın hafif ağır olan araçlardaki elektrik donanımından bakımını ve servisine aynı zamanda montajını ve onarımını yapan alanında uzman bilgili ve becerileri nitelikli kişiler olarak adlandırabiliriz. Bu kişiler firmaların genellikle bir çalışma prensibi olduğu için buna göre araç gereçleri ve ekipmanlarını etkin bir şekilde kullanır bunu yaparken de işçi sağlığını ve aynı zamanda işçi güvenliğini bununla birlikte de çevreye kurmama düzenlemelerine dikkat ederek bu işi yapar. Elektrik akımına sigortaları ampulleri aküyü sıyır ya basıncını aynı zamanda yakıt gibi göstergelerini kontrol etmek görevleri arasındadır. Elektronik devre tesisatını bununla birlikte sensörler kontrol etmek görevidir. Aracın elektrik döneminin periyodik bakımını yapmak yine elektrikçi ait bir durumdur. Aynı zamanda aksesuarları montajını yapmak gibi birçok görevi işlemleri yerine getirecek kişi bu kişilerdir. Bu kişiler oto klima tamirlerini yerine getirmek durumundadır. Aynı zamanda elektrik tesisatı durumunda oto tesisattan tamirini yapacak meslek ise oto tamircileridir. Günümüzde kaloriferleri sıklıkla kullanmaktayız bundan dolayı sürekli bir sorun çıkartmasın çok normal bir durumdur böyle bir durumda en yakın oto elektrikçi ile iletişime geçmelisiniz. En yakın oto elektrikçi ile iletişime geçtiğinizde oto kalorifer tamiri hizmetinden yararlanmak istediğini söylediğiniz taktirde bütün işlemlerini sıkıntısız bir şekilde gerçekleştirilecektir. Dediğiniz gibi aksesuar tamiri işlemini yapacak kişiler elektrikçi kişilerdir yani oto elektrikçi kişilerdir bunu yaptıracağımız yer ise firmalardır. Bu firmalar otomobil müzik tesisatı tamirini gerçekleştirmektedirler.

Periyodik bakımı ne kadar önemlidir?

Birçok işlem de oto elektrikçimin görevi olduğunu görüyoruz. Yeni nesil araçlarda bulunan bir sistem olan oto elektrik sistemi aküden aldığı güçle motor beyni varana kadar bir sistemi vardır. Bu sistemde en ufak arıza da araçlar büyük hasarlar görebilir. Araçların bakımını hiç aksatmadan zamanında yaptırılması bu durumda çok önemlidir. Periyodik bakımlarını asla aksatmamamız gerekmektedir. Bu işi yapacak kişiler ise alanında uzman eğitim ve tecrübe sahibi olması bu konuda önemli bir husustur.

Firmanızda çalışan kişiler nasıldır? Bu işlemi yapacak kişiler nasıl olmalıdır?

Firmamız olarak bünyemizde çalıştırdığımız kişiler alanında uzman ve profesyonel aynı zamanda tecrübeli kadromuz ile araçlarınızın periyodik bakımlarını takip etmekte oluşan bir sorunu tespit edip çözmek için sizler için en güzel şekilde çalışmakta ve en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktayız. Bir elektronik sıkıntı yani elektriksel bir arıza bütün araca zarar verebilir bu tür durumdan dolayı bu konuda dikkatli olmak çok önemlidir. Özellikle şu son zamanlarda yeni nesil araçlar o kadar çoğaldı ki bundan dolayı bu sektöre insanların yönelimi oldukça arttı.

Birecik Oto Elektrikçi | Tamir Bakım

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Elektrikçi | Tamir Bakım

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!