Bozova Oto Elektrikçi | Tamir Bakım

Oto elektrik araçların elektrik aksamlarını inceleyen burada herhangi bir arızası olup olmadığının tespit etmeye çalışan aracın elektrik aksanının yenilenmesini sağlayan ve bunu belirli bir şekilde aşamasını takip eden bir meslek dalıdır. Oto elektrik aynı zamanda araçtaki elektrik düzeni ile çalışan her türlü bağlamda meydana gelebilecek sorunlar ve problemlerden sorunlar ve bu aksanları onarma yeteneğine sahip kişiler olmaktadırlar. Oto elektrikçilerin sorumlu oldukları konular ise şunlardır: Araçta bulunan aydınlatma sistemlerinde araçta bulunan ısıtma sistemleri ne kadar genel elektrik tesisatından her türlü aksesuarları kadar sorumlu olmaktadırlar. Otomobilimizde klimalarımızı ve kaloriferlerimize fazla kullanmaktayız özellikle kış aylarında kaloriferlerimiz de yaz aylarında ise klimalarımızı fazlasıyla kullanıyoruz. Kullanma ile birlikte yıpranma de meydana gelmesi oldukça normaldir. Bu tür durumlarda en yakın Auto elektrikçi ile iletişime geçip tamir ve bakım işlemleri yaptırmak mantıklı bir durumdur. Firmamız tarafından oto klima tamiri işlemleri gerçekleştirilmektedir1. Bu sistem ile birlikte artık eskisi gibi klimanızı kullanabilecek eski veri alabileceksiniz. Aynı zamanda kaloriferlerinizin eskisi gibi verimini almadığınız durumlarda yani eskisi gibi ısıtmadığı durumlarda oto kalorifer tamiri hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Elektriksel parçalara onarmak ve geliştirmek veya değiştirmek oto elektrikçinin görevidir. Farklı modellerde olsun ya da olmasın araçların maaş motorlarına ve marş şalterlerini değiştirmek onarmak için bu kişiler sorumludur. Otomobilinizde yaşadığınız akü şarj durumunda akünün şarjı bittiği durumlarda bizlerle iletişime geçebilirsiniz veya herhangi bir sorun olduğu durumlarda yine sizlerin yanınızdayız.

Oto elektrikçilerin genel olarak görevi nedir?

Oto akü tamir için bizlere ulaşmanız taktirde sizlere en güzel şekilde hizmet vermek en büyük amacımızdır. Dediğimiz gibi oto elektrikçiler aracın genel elektrik tesisatındaki eksikleri hallettiği gibi herhangi bir eksik parçası olup olmadığını belirlemesi ile ya da parçalarının onarımını ya da değiştirilmesi gerektiğini tespit eden firmalardır. Firmamız tarafından oto elektrik tamir işlemleri yine uzman kadromuz ve profesyonel ekibimiz tarafından sağlanmaktadır. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Elektrik sistemi bu kadar önemli midir?

Araçlarda elektrik sistemi oldukça önemlidir. Elektrik sistemindeki arıza aracın fonksiyonunu doğrudan etkilediği gibi bununla birlikte kötü Sonuçlara yol açabilir.  Bu yüzden bu konuda vurdumduymaz olmamak gerekir gerekli bakımlarını hiçbir zaman eksitmemeniz gerekir. Firmamız olarak size bu tavsiyede bulunmak boynumuzun borcudur. Lütfen bu konuda dikkatli olunuz. Firmamız tarafından gerçekleştirdiğimiz işlemlerden birisi oto merkezi kapı tamiri işlemleri için bizlerle iletişime geçmeniz yeterlidir. Otomobilinizde yaşadığınız akü şarj durumunda akünün şarjı bittiği durumlarda bizlerle iletişime geçebilirsiniz veya herhangi bir sorun olduğu durumlarda yine sizlerin yanınızdayız

Bozova Oto Elektrikçi | Tamir Bakım

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Elektrikçi | Tamir Bakım

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!