Hilvan Oto Elektrikçi | Tamir Bakım

Oto elektrikçi aracın elektrik aksamında herhangi bir sorun çıkması durumunda başvuracağınız yerdir. Kimse trafikte arızalı bir araç kullanmak istemez ve sorunu hemen çözmek ister onun için hem uygun hem kaliteli oto elektrikçi bulmaya çalışır. Oto elektrikçi aracınızın elektrik aksamında herhangi bir arıza olması durumunda sizin aracınızı tamir eder ya da gerekirse parça değişimi yapar. Örneğin aracınızın kliması arıza yaptıysa aracınızı oto elektriğe götürmeniz halinde oto elektrikçi firması oto klima tamiri yaparak aracınızın klimasını onaracaktır. Ya da örneğin aracınızda aydınlatma arızası varsa oto elektrikçi ustaları tarafından arıza tespit edilir ve düzeltilir. Oto elektrikçiler oto kalorifer tamiri, oto şarj dinamosu tamiri, oto akü tamiri, oto merkezi kapı kilit tamiri, oto müzik tesisat tamiri gibi aracınızla alakalı birçok elektrik aksamdan kaynaklanan problemi hızlı bir şekilde çözecek ve aracınızın ileride karşılaşabileceği ve bugün oluşan bütün sorunların önüne geçecektir. Bu sayede hem sağlam hem de arızası oluşmayacak araç kullanabileceksiniz. İsteğiniz durumunda oto elektrikçiler aracınıza normalde aracınızda olmayan yeni elektronik cihazları da takabilir. Firmamız size her türlü konuda yardımcı olacak ve aracınızla alakalı her türlü sorunu çözüme kavuşturacaktır. Uygun fiyatlarımız ve kaliteli işçiliğimiz sayesinde siz de aracınızı ilk günkü sağlamlığıyla kullanabilirsiniz. Firmamıza başvurarak elektrik tesisatı tamiratı hakkında bilgi alabilir ve fiyatlarımızı öğrenebilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Oto elektrikçi ne yapar?

Oto elektrikçi oto klima tamiri, oto tesisat tamiri, oto kalorifer tamiri, oto şarj dinamosu tamiri, oto akü tamiri, oto silecek tamiri, oto müzik tesisatı tamiri gibi aklınıza gelebilecek aracınızla ilgili her türlü konuda tamir işlemlerinizi gerçekleştirecektir. Aracınızın elektrik aksamında herhangi bir sorun çıkması durumunda firmamıza başvurarak aracınızla alakalı her türlü sorunu çözebilirsiniz.

Oto müzik tesisat tamiri nasıl olur?

Aracınızın müzik tesisatında herhangi bir sorun çıkması durumunda firmamıza getirdiğiniz aracın hızlı bir şekilde tamiri yapılacaktır. Bu sayede siz de aracınızda yine istediğiniz kadar istediğiniz şekilde müzik dinlemeye devam edebileceksiniz. Aracınızın elektrik aksamında çıkan başka bir arıza ya da problemde firmamıza gelerek bu arızayı hızlı bir şekilde çözebilirsiniz. Daha fazla bilgi için bizi ziyaret edebilirsiniz.

Hilvan Oto Elektrikçi | Tamir Bakım

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Elektrikçi | Tamir Bakım

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!