Şanlıurfa Oto Far Tamir | Far Temizleme

Her araçta görüşü sağlamak için arabanın on ve arka kısımlarında farlar vardır. Araçtaki farlar hem görüş açısına genişletmek içindir hem de bazı modellerde ve bazı yaş gruplarında daha çok süs olarak da kullanılabilir ama asıl amacı doğal olarak araçtaki gerek gece görüşünü en iyi noktaya getirmektir. Bu farlar ince plastik gibi camdan biraz daha kalın ama incedirler.  Doğal olarak ufak bir darbede çatlama ve kırılma olabilir.  Böyle durumlarda far değişimi yapılır. Eğer böyle bir durumda maddi imkân el vermiyorsa komple değiştirmek yerine kırık far tamiri yaptırılabilir Günümüzde arabalar için çeşitli far modelleri mevcuttur bunlar daha çok kullanıcının zevkine göre olabilir bunlardan bazıları halojen Xenon LED olmak üzere çeşitli far ampulü bulunur. Çoğunlukla bu üç çeşit de aynı işlevi görür burada seçim daha çok kullanıcınız zevkine bağlıdır. Belirli bir kullanım suresinden sonra doğal olarak farlarda görüş aydınlatmasında sıkıntı çıkmaya başlar bunun içinde bakımları yaptırılmalıdır. Far temizleme yaptırılabilir. Ufak bir çarpmanın hızıyla kırılabilir nazik parçalardır böyle durumlarda eğer ampulün de bir sıkıntı yoksa kırık far camı tamiri yaptırılabilir. İlla bir sıkıntı olmasını beklememeli arada bir arabamızı komple temizletmeli ve bakımlarını yaptırmalıyız bu bakımları yaptırırken buharlı far temizleme yaptırılabilir ve daha net bir görüntü elde edebiliriz. Bu hem sürüş konforu muzu etkiler Hemde önümüzü daha iyi görmemizi sağlar.

Hangi far çeşidini seçmeliyiz?

Bu daha çok sürücünün zevkine göre değişkenlik gösterebilir burada önemli olan farı satın almadan önce görsellik ve verimlilik açısından arada bir denge kurmaktır. Hem ömrü uzun olsun hem de yolu daha iyi gösterebileceği için beyaz bir ışık istiyorsa led farlar daha iyidir ama arabanın dış  görüntüsünü daha ön plana alıyorsak o zaman da  Xenon far çeşitleri daha iyidir.

Far temizliği nasıl yapılır?

Bu işi bir uzmana yaptırabileceğiniz gibi evde kendiniz de yapabilirsiniz. Bu işlem için özel kendi temizleyicileri vardır bunlardan edinebileceğiniz gibi evde kendimiz basit yöntemlerle de bunu temizleyebilirsiniz bunlardan en basiti ise her evde bulunan diş macunu yöntemidir. Önce farı hafif de sildi tozlarını aldıktan sonra üzerine diş macunu sürülür ve ovalayarak silme işlemi gerçekleştirir en sonda nemli bezle bütün macunu dedi alındıktan sonra far yarı yarıya temizlenmiş olur.

Şanlıurfa Oto Far Tamir | Far Temizleme

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Far Tamir | Far Temizleme

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!