Akçakale Oto Far Tamir | Far Temizleme

Araçlardaki farlar karanlık ortamlarda sürüş konforunu sağlamak için büyük önem taşır. Bu farlar hem yoldaki engelleri görmemizi hem de karşıdan gelen araçların bizi fark etmesini sağlar. Yollarda her şey olabilir. Ağaç devrilebilir ya da ormanlık bir yolda aniden bir yaban hayvanı çıkabilir karşımıza. Bu farlar sadece bizi hem yolu hem de karşıdan gelenin bizi görmesini değil aynı zamanda sinyallerle de ne tarafa dönüş yapacağımızı karşıdaki şoföre gösterir. Sinyal vermeden dönüşleri yapmak Trafik kazalarına neden olabilir. Farlar zamanla İlk günkü parlaklığını ve aydınlatma gücünü kaybeder. Böyle durumlarda far değişimi yaptırabileceğiniz gibi alternatif yollarda başvurabiliriz. Bu alternatiflerin başında detaylı far temizleme gelir. Araçlardaki farlar gelebilecek olan herhangi darbelere karşı polikarbon bir malzemeden üretilmiştir. Tabii zamanla park ederken herhangi bir yere sürtme ile veya aşınma ile ya da güneşin etkisiyle bu polikarbon malzeme sararıp solabilir. Ya da aldığı darbelere bağlı olarak kırılıp çatlayabilir. Sadece kırık far camı tamiri yaptırılabilir. Ama daha rahat bir kullanım ve tekrardan bir arıza ile karşılaşmamak için komple değişim yaptırmak ya da mercek değişimi yaptırmak tercih edilebilir bir yoldur. Temizleme işini kendimiz yapabileceğimiz gibi bir uzmandan da yardım alabiliriz. Buharlı far temizleme en etkili yöntemlerden birisidir. Hemen hemen her oto sanayide araba farı tamiri yapan ya da bakımlarını yapan esnaflar mevcuttur. Böyle durumlarla karşılaştığınızda onlardan herhangi birisini uğrayıp cuzi miktardaki ücretlerle bunu halledebiliriz.

Ne sıklıkla yapılmalıdır.?

Farların iyi şekilde aydınlatma sağlayabilmesi için üstündeki camın temiz olması gerekmektedir. Araçta her temizleme yaptırıldığında farlarında temizliğini yaptırılması iyi olur. Pis bir far far camı iyi bir aydınlatma sağlamayacağı için önümüzü görmemizi ve ışığın düzgün yansımasını etkiler. Bu yüzden ne kadar sık yapılırsa o kadar fayda sağlar.

Neyle temizlenmelidir.?

İnternette far temizliği için çeşitli kitler bulunmaktadır bunlardan satın alabileceğiniz gibi evdeki malzemelerle de bir temizleme işlemi yapabilirsiniz. Her evde bulunan diş macunu sirke çamaşır suyu karbonat gibi malzemelerle bu temizliği sağlayabilirsiniz.

Akçakale Oto Far Tamir | Far Temizleme

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Far Tamir | Far Temizleme

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!