Bozova Oto Far Tamir | Far Temizleme

Uzayan yollar, acil durumlar, tatille, iş, okul gibi birçok sebeple günümüzde hemen hemen herkesin araba kullandığını söyleyebiliriz.  Arabalar tarihte tekerleğin bulunmasıyla birlikte el arabalarının, at arabaların daha donanımlı hali şeklinde günümüzde ulaşmıştır. Arabaların donanımlı olmasını sağlayan birçok parçası bulunur. Örneğin aynayla sürüş esnasında görmeyi kolaylaştırır ya da cam silecekleri yağmur yağdığı esnada önümüzü görmemizi sağlar. Kısacası araçlarda birçok önemli parça bulunur ve bunlardan biri de araba farladır. Araba farları gece sürüsü sırasında bize görüş verir. Aslında bu yüzdende çok önemlidir her daim bakımı aksatılmadan yapılmadır. Gerekli görüldüğüne far değişimi yapılmalıdır. Bu araba kullanan her vatandaşın diğer vatandaşlara karşı sorumlu olduğu bir konudur.  Araba farı güneşten sararmış, kararmış, matlaşmış ve buğulanmış olabilir bunların onarılması gerekir veya kırılmışsa mutlaka kırık far tamiri yapılmalıdır. Arızalı far veya far camı görüş mesafesini kısaltabilir. Bu durum karanlıkta karşımıza çıkabilecek herhangi bir şeyi görmemizi engelleyebilir hatta yolu göremeyip bariyerlere çarpmamıza bile sebep olabilir. Araba farının tamiri yapılmazsa sürüşte bu ve bunun gibi benzeri sonuçlara yol açabilir. Hem kendimiz hem de diğer insanlar için kırık far camı tamiri aksatılmamalıdır. Far ve far camı bakımı çok maliyetli bir işlem olmamakla birlikte kolayca birçok yerde bulunan oto tamircilerde yaptırtılabilir. Bu bakım sayesinde hem daha güvenli sürüş deneyimi yaşamak mümkün olur hem de aracın görünümü daha iyi hale gelir.

Arızalı farı tamir etmezsek ne olur

Arabalar, iş makineleri ve birçok araçta bulunan farlar küçük olsalar bile aslında hayatımız için büyük bir öneme sahiptirler. Gecenin karanlığında yolda karşımıza ne çıkacağını hatta bir şey çıkıp çıkmayacağını bilemeyiz. En önemlisi de yolu görebilmek için farların düzgün çalışır durumda olmaları gerekir. Aksi taktirde far camı tamiri yapılmazsa kendimiz ile birlikte başka insanlarında hayatını tehlikeye atmış oluruz.

Farlar hangi durumlarda bakım görmelidir

Araba farları birçok şekilde zarar görebilir örneğin çatlamış olabilir bu da ışığın kırılmasını sağlar ve düzgün bir şekilde aydınlatmasını engeller. Yahut buğulanabilir ve matlaşabilir bu da ışığın mesafesini kısaltır. İnatçı kir ve lekelerde farların bakım zamanının geldiğinin habercisidir. Eğer kirlenmişse ya da bunun gibi kendi halledebileceğimiz bir şeyse aksatmadan yapmalıyız daha profesyonel bir bakım gerektiriyorsa uygun far tamiri fiyatı veren bir oto tamirciye mutlaka gösterilmesi gerekir.

Bozova Oto Far Tamir | Far Temizleme

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Far Tamir | Far Temizleme

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!