Harran Oto Far Tamir | Far Temizleme

Araçlarımızda kullandığımız far sistemi geceleri yolumuzu görmek ve karşımıza çıkan engelleri fark ederek yolumuza güvenli bir şekilde devam etmemizi sağlayan araçların en önemli parçalarından biridir. Araçlarımızın far sistemi hiç istemediğimiz halde bir kaza sonucu kırılabiliyor ya da uzun süreli kullanımlardan dolayı kirlenebiliyor. Bunun gibi bir durumla karşılaştığımız zaman ilk yapmamız gereken şey araç farımızı tamir ettirmek ve bakımını yaptırmaktır. Özellikle araç ve aramızda bir kırılma durumu oluştuğu zaman bu durum gece trafikte önümüzü görmemiz engelleyeceği için kısa süre içerisinde hızlı bir şekilde tamir etmemiz gerekmektedir. Kırık far tamiri yaptırmak ve paranızı tamir ettirmek gece yolculuğu yaptığınız zaman size oldukça rahatlatacaktır. Eğer bir kazaya karıştıysanız ve araç farlarınız tamir ettirilemeyecek kadar kötü bir şekilde kırıldıysa o zaman far değişimi yapmanız gerekmektedir. Far değişim yapacağınız zaman aracınıza uygun model ve renkte fark takılmalıdır. Aynı şekilde uzun süreli kullanımdan dolayı farlarınızı bir süre sonra kirlenebilir ışığı düzgün bir şekilde yansıtmayabilir. Farlarınızı ile alakalı herhangi bir şekilde sıkıntı yaşıyorsanız firmamız size yardımcı olacaktır. Firmamıza getirdiğiniz aracın ilk olarak farları kontrol edildikten sonra eğer sadece temizleme işlemi yapılacaksa ilk olarak far temizleme eğer farınızda bir kırık varsa kırık far camı tamiri ya da far stop iç dış değişimi yapılarak farınız tamir edilir. Firmamıza başvurarak kırık far tamiri ya da far temizleme fiyatlarımız hakkında bilgi alabilirsiniz.

Far temizleme fiyatı nedir?

Far temizleme fiyatları farınızda oluşmuş olan kirliliğe ve farınızın durumuna göre değişmektedir. Aracınızı firmamıza getirdiğiniz zaman ilk olarak far kontrolü yapılır ve durumuna göre size uygun bir fiyat belirlenir. Far tamiri far temizliği ve far değişimi için detaylı bir bilgi almak istiyorsanız bizi arayabilir ya da firmamızı ziyaret edebilirsiniz.

Far tamiri fiyatı nedir?

Far tamiri fiyatı araç farlarınızın kırık olup olmaması kullanılabilecek durumda olup olmamasına bakılarak bir fiyat çıkarılmaktadır. Eğer araç farınızın değişmesi gerekiyorsa bu çok daha yüksek maliyetle bir işlem olacağı gibi sadece araç farınızın tamir edilmesi gerekiyorsa çok daha düşük maliyetle bir işlem olacaktır. En doğru bilgiyi almak için aracınızı firmamıza getirmeniz ve farlarınızın kontrolünün yapılması gerekmektedir.

Harran Oto Far Tamir | Far Temizleme

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Far Tamir | Far Temizleme

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!