Hilvan Oto Far Tamir | Far Temizleme

Arabalar hayatımızı kolaylaştıran en önemli araçlardan biridir. Günlük yaşantımızda çok sık kullandığımız bu araçların kazaya sebebiyet vermemesi ve can güvenliğimizin sağlanması için bakım ve kontrollerinin sık sık yaptırılması, bozulan veya hasar gören yerlerinin aksatılmadan tamir ettirilmesi gerekir. Farlar araçlarımızın en önemli sistemlerinden biridir. Farlar olmadığı zaman gece görüşümüz olmaz ve sinyal veremeyiz. Bu problemler trafikte ortaya çok büyük sıkıntılar çıkarabilir. Gece görüşümüzün olmaması çok tehlikeli bir durumdur. Aynı şekilde sinyal vermemekte hem bizim hem de diğer sürücülerin can güvenliğini tehlikeye atmaktadır. Bu şekilde yolculuk yapmak son derece riskli ve yasaktır. Bu yüzden farlarımızın bakım, onarım ve detaylı far temizlemesini düzenli olarak yaptırmalıyız. Farlar arabaların dışında bulunan sistemler olduğu için hava şartlarından etkilenir ve dışarıdan gelecek tehlikelerde ilk zarar gören yerlerden biridir. Aracınızın farlarının başına gelebilecek tüm durumlar için firmamız hizmetinizdedir. Kırık far tamiri, far değişimi, far temizleme gibi çeşitli hizmetleri sunduğumuz firmamızda deneyimli ustalarımız aracınızın farlarını en kısa sürede eskisinden daha iyi hale getirmek için özenle ve hassasiyetle çalışmaktadır. Aracınızın tüm far sorunlarını güvenilir ve hızlı bir şekilde halletmek istiyor ve far temizleme fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız firmamızın web sitesinden bizlere ulaşarak sunduğumuz hizmetleri görebilir ve fiyatlarımız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Daha detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız şubelerimizi ziyaret ederek görüşme sağlayabilirsiniz.

Araba farlarını temizlemenin önemi nedir?

Araba far temizleme ve değiştirme işlemi son derece önemli bir iştir. Araçlarımızın farlarını temizlemediğimiz veya kırılan camları tamir ettirmediğimizde görüş mesafemiz azalır, sinyal veremeyiz. Bu durumlar trafikte çok ciddi kazaların ortaya çıkmasına sebep olur. Bu yüzden arabalarımızın farlarını düzenli olarak temizlemeli, bakım ve kontrollerini bu konuda deneyimli kişilere belirli aralıklarla yaptırmalıyız.

Far temizliği yaparken hangi malzemeler kullanılmalıdır?

Araçlarımızın belli aralıklarla detaylı far temizlemesini kendimiz yapmalı veya bu konuda profesyonel olan kişilere yaptırmalıyız. Far temizliği yaparken kullanılacak malzemelerin farlarımıza zarar vermemesine dikkat etmeliyiz. Far temizliği için özel olarak üretilmiş far spreyleri, far temizleme setleri, far mendilleri gibi çeşitli seçenekler bulunmaktadır. Farlarımızın temizliğini bu malzemeler ile yaparak farlarımızı daha güvenli hale getirebiliriz.

Hilvan Oto Far Tamir | Far Temizleme

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Far Tamir | Far Temizleme

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!