Siverek Oto Far Tamir | Far Temizleme

Günlük hayatımızda birçok aracı ve bir çok otomobili görmekteyiz. Bununla birlikte araçları kullanımı ve otomobil kullanımı oldukça son zamanlarda fazlasıyla artmaktadır. Çoğu otomobil ve kamyon gibi araçların farları zarar görebilmektedir. Otomobil farları çevresel etkenler ve çevreden gelebilecek kötü olumsuz şeyler sebebiyle zamanla insanları kötü etkileyecek şekilde tozlanır. Bu yüzden farlar tozlanır. Hem arabamızın eski durmasına sebep olur hem de aynı zamanda dış görünüşünü olumsuz yönde etkiler. Diğer yandan da ışığı iyi bir şekilde vermediği için karşıdan gelen aracın sizi görmesi oldukça zorlaşır ve bu durum kazaya sebep olabilir kaza riskini artırmakla birlikte sürücülerin dikkatine dağıtabilir. Bu tür durumlarda matlaşma ve renk değişikliği gibi ve insanları olumsuz yönde etkileyecek bu tür durumlarda yapmamız gereken far temizleme işlemidir. Far temizleme fiyatı için detaylı bilgi almak istiyorsanız bizlerle iletişime geçmelisiniz. Aynı zamanda oluşabilecek herhangi olumsuz bir durum olan farların kırılması tamir gerektirmektedir. Firmamız olarak kırık far tamiri İşlemlerimiz bulunmaktadır. Kırık far camı tamiri için bizlerle iletişime geçmelisiniz veya telefon üzerinden aynı zamanda mail üzerinden bizlerle ulaşmanız mümkündür. 

Far tamiri fiyatı ortalama ne kadardır?

Ortalama 50 Türk lirasından başlayan bir far tamiri hizmeti fiyatından söz edebiliriz. Esasında bu fiyat en asit far tamiri için geçerli olan bir fiyat tercihidir. Bununla birlikte far tamiri fiyatı, 200 Türk lirasına kadar fiyatlandırılabilir. Tabii bu durum değişebilir. Siz değerli müşterilerimiz bizlerle iletişime geçtiğiniz taktirde bizler sizlere daha iyi bilgi vereceğiz. Bizlere hem telefon numaramızdan hem de mail yoluyla ulaşabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi günler dileriz.

Sizlere nasıl ulaşabiliriz?

Firmamıza gelip işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz gibi yine aynı şekilde internet mağazamız üzerinden online olarak canlı destek alarak gerekli desteği alabilirsiniz. Bizlere her zaman telefon numaramızdan ulaşabilirsiniz. Siz değerli müşterilerimizin her zaman yanındayız. Ve sevimli dostlarımız da her zaman yanındayız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Otomobilin farlarının doğru ayarının olup olmadığı da sürücü için hayati bir öneme sahiptir. Hem karşıdan gelen aracın sizi görmesi, hem de karanlık yollarda görüş mesafesini doğru ayarlamak için bizi tercih etmeniz gerekmektedir.

Siverek Oto Far Tamir | Far Temizleme

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Far Tamir | Far Temizleme

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!