Suruç Oto Far Tamir | Far Temizleme

Farlar arabalarımızda iki tane ön tarafta iki tane arka tarafta olmak üzere bulunur. Bu farların işlevleri özellikle akşam ve gece aracı kullanırken yakarak önümüzü görmek üzeredir. Sabahları da işlevleri vardır bu işlevler arasında sinyal vermek vardır, sinyaller özellikle sağa sola dönerken kullanmamız gereken işaretlerdir. Selektör çekmek de bir diğer far kullanma işlevidir. Araçları kullanırken farların önemleri bunlardır. Oto far tamir ve temizleme sistemi bu farların başına gelebilecek olaylar için verilen bir hizmettir. Bu olaylardan birisi ise kırık far tamiridir. Kırık far tamiri farın kırılması sonucunda yaptırmanız gerekebilecek bir hizmettir.  Bazen şanslıysanız far kırılmaz ve sadece farın önündeki cam bölüm kırılır. Bu bölüm için kırık far camı tamiri de oto far tamir ve temizleme hizmeti veren işyerlerinde mümkündür. Bu farların tamiri sizi yüklü bir miktar ödemekten kurtarabilir ama eğer tamir işlemi yaptırmak istemiyorsanız bu farların değişimi de bu işyerlerinde mevcuttur, fakat bu işlem sonucunda far tamirinden daha fazla ödeyeceğinizi söylemeden geçmeyelim. Oto far tamir ve temizleme hizmeti veren işyerlerinde adından da anlaşılabileceği üzere temizleme hizmeti de yapılmaktadır. Özellik kirlendiyse bu farlara temizleme işlemi uygulatabilirsiniz.  Bu temizleme sonucunda farlarınız yeni takılmış bir far kadar temiz olur. Far temizleme fiyatları 2021 yılı itibariyle tek far veya çift far fiyat olarak listelenmektedir. Tek far fiyatlar ortalama 100 tl çift far ise 150 fiyat bandındadır.

Far tamiri yapılmazsa ne olur?

Far tamiri yaptırmalısınız çünkü far tamiri yaptırmazsanız farlarınız işlevini göremez, farlar işlevini göremezse sizler de geceleri önünüzü göremezsiniz. Farlar da uzun zamanlı kullanımlardan sonra ışığın azalması ve ışığının sararması gibi problemler de oluşabilecek başka problemlerdendir. Bu durum da far tamirlerini yaptırmak değiştirmekten daha mantıklı olabileceği gibi daha kârlı ve gerekli bir işlemdir.

Far tamiri ve temizliği yapan yerler genelde nerelerdir?

Far tamiri ve temizliği yapan yerler genelde lastikçilerdir. Bu lastikçilerde genelde lastik işlemi yapıyormuş gibi gözükse araçların birçok uzvuyla ilgilenir far da bunlardan biridir. Oto tamir, oto restorasyon yerleri de yine far tamiri ve temizliği yapan yerlerdir. Buralara başvurarak günü gelen temizleme veya tamir işlemlerinizi yaptırabilirsiniz.

Suruç Oto Far Tamir | Far Temizleme

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Far Tamir | Far Temizleme

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!