Viransehir Oto Far Tamir | Far Temizleme

Otomobillerimizde ve birçok araçta çokça bulunan farlar vardır. Bu farlar genelde görmediğimiz yerleri görmemize yardım eder eder. Bir motosikletin gece yolunda giderken önünü aydınlatan da fardır, bir tırın yük taşırken önünü gösteren yönünü bulmasına yardımcı olan da fardır.  Oto far tamir ve temizleme işlemi de bu olaylardan dolayı gerekli olan bir mecradır. Bu farların içlerinde led ışıklar da bulunur bu ledler sayesinde farlar aydınlanır bu ledli farların tamiri çok önemlidir çünkü o ışığın ham maddesi bu ledlerdir. Oto far tamir yerlerinde geçtiğimiz günlerde bayağı popülerleşen bir diğer hizmet ise kloroform far temizleme işlemidir. Bu işlem farların etrafındaki boyalı yer bir bant tarzı bir şeyle kapatılarak (çünkü boyası akmaması için) buhar vererek uygulanmaktadır. Bu işlem sonrasında far camları çok parlak olur.  Farların içerisinde bahsettiğimiz ledler gibi çok alan vardır bu alanların hepsine detaylı far temizleme adı altında temizleme işlemi uygulanmaktadır eğer çok detaylı yaptırmak isterseniz bunu oto tamircinize bunu söyleyebilirsiniz. Bu işlem içerisine parlatma işlemleri de dahildir.  Farların bir göz haznesi vardır bu göz haznesine ise mercek adı verilmiştir. Oto tamir ve temizlik işlemi yapan yerelde mercek değişimi de yapılmaktadır. Tamir ve temizleme işlemi yapmak istemiyorsanız bunu gereksiz buluyorsanız biraz daha maliyetli olan far değişimi işlemini yaptırabilirsiniz. Bu işlem sonucunda yeni bir farınız olur.

Far temizleme işlemi sırasında hangi materyaller kullanılır?

Far temizleme işlemi yapılırken aslında çok fazla materyal kullanılmaz fakat gene de yeterince materyal kullanılır. Far temizleme işlemi sırasında yapacağınız temizleme işleminin detayına göre değişebilecektir. Örnek vermek gerekirse klorform temizliği yapacaksanız kloroformlara sahip olmanız gerekmektedir. En önemli materyal ise bir zımparadır.  Küçük bir zımpara ilk aşamada iş göreceği gibi temizliğin ileriki aşamalarında büyük zımparaya da ihtiyaç duyacaksınızdır.

Far temizleme işlemi uygun fiyatlı mıdır?

Sararan, eskiyen ve kötü olan farları temizlemek farlar için gerekli bir işlemdir. Bu işlem farlarınızın ömrünü uzatacağı için değişim yerine tercih edebileceğiniz bir uygulamadır. Bu uygulama hacmine göre normal bir temizlik ücreti alıyor diyebiliriz. Fiyat tek far, çift far olarak değişebileceği gibi azami miktar 70 liradan başlayıp 300 liraya kadar artmaktadır. Bu fiyatlar 2021 yılı itibariyle geçerlidir. İlerleyen yıllarda fiyatlar değişebilir.

 

Viransehir Oto Far Tamir | Far Temizleme

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Far Tamir | Far Temizleme

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!