Eyyübiye Oto Far Tamir | Far Temizleme

Günümüzde en çok rağbet gören sanayi mesleklerinden biri de şüphesiz ki otomobille uğraşan dükkanlardır. Her firma aracın belirli bir bölümü ile uğraşırken boğazları ise bu aracın ışıklandırma sistemleri yani farları ile uğraşır. Farların doğru ve düzgün yanması kaza olmaması açısından çok çok önemlidir. İşte bunu sağlanması için işinde usta dükkanlar gerekmektedir. Bu dükkanların işleri arasında kırık far tamiri yapmak en yaygın olanıdır. Araçların Ufak bir kaza geçirirse bile en çok hasar alan bölümlerinden biri farlardır. Bu bölümler kaza halinde darbe aldığı takdirde hemen çatlar veya kırılır. Far tamamen kırıldığında bu dükkanlar far değişimi yapar. Kullandıkları orijinal parçalar ile aracın orijinalliğini bozmamış olurlar. Bu firmalar farların değişimini yanı sıra farların temizliğini de yaparlar. Buharlı far temizleme bu yöntemlerden biridir. Bunun yanı sıra başka yöntemler de vardır. Kloroform far temizleme de bunlardan biridir. Kim bu yöntemleri kullanarak farları tertemiz eder ve ışığın doğru olarak yayılmasını sağlarlar. Işık doğru olarak yapılmadığı takdirde görüş kısıtlanır ve bu istenmeyen sonuçlara yol açabilir. Far temizleme fiyatlarını ulaşmak için web sitelerinde arama yapabilirsiniz. Bu sayede dükkâna gitmeden önce bütçenizi ayarlayabilir veya karşılaştırma yaparak uygun bulduğunuz dükkâna gidebilirsiniz. Ayrıca web sitelerindeki yorumları okuyarak şirketin kalitesi hakkında bir fikir elde edinebilirsiniz. Unutmayın ki arabanızda ki her tavşanın düzgün çalışması sizin can güvenliğiniz açısından çok önemli bir durum teşkil etmektedir. Tüm bunlara dikkat ederek rahat huzurlu ve güvenli bir yolculuk yapabilirsiniz

Araca mı ben mi getirmeliyim yoksa teknik servis mevcut mudur?

Bu durum firmadan firmaya değişkenlik gösterebilen bir durumdur. Bu konu hakkında bilgi almak için firma ile iletişim haline geçerek aklınızdaki tüm soruları sorabilirsiniz. Firmanın teknik servisi var ise aksi bir durum yaşadığınızda firma çekici ile gelerek aracınızı alır. Daha sonrasında ise kendi dükkanına götürerek tamir işlemini gerçekleştirir.

Firmanın garantisi var mıdır?

Bu konu da yine firmadan firmaya değişkenlik gösterebilen bir konudur. Firma ile tamirat işlemini gerçekleştirmeden önce görüşülmelidir. Daha sonra ise garanti var ise bir garanti sözleşmesi imzalanır. Bu sözleşmenin belirli bir süresi olur. Bu süre dahilinde firmadan kaynaklı bir arıza veya sorun olduğu taktirde firma tamirat işlemini tekrar gerçekleştirir. Bazı firmalar ise para iadesi yapmaktadır.

Eyyübiye Oto Far Tamir | Far Temizleme

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Far Tamir | Far Temizleme

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!