Şanlıurfa Oto Döşeme | Koltuk Kılıf Döşeme

Hali hazırda bulunan otomobilinizin veya yakın zamanda satın almış olduğunuz aracın koltukları size rahat hissettirmeyebilir. Rengini beğenmiyor ya da sorunlu, hasarlı bir şekilde kalmış olabilir. Böyle zamanlarda bir oto kılıfçı bulup aklınızdaki bütün soru işaretlerinden kurtulabilirsiniz. Aracınızı baştan yaratabilir dilediğiniz görünüme kavuşturabilirsiniz. Arabanızdaki koltuk kılıfları, oto kılıfçılar belirli oto kılıf firmalarıyla anlaşıp sizin koltuğunuza doğru oranda bir kılıf yapmalarını isteyeceklerdir. Oto kılıf imalatçısı belirlenmiş koltuk ölçütlerinde ve renklerinde koltuk kılıflarınızı yapacaklardır. Uygun oto kılıf için firmaları araştırabilir güvenilir bulduğunuz yerlerle iş yapabilirsiniz. Bir kılıfın kaliteli oto kılıf olduğunu anlamamızın yolları var. Doğru seçmeniz takdir de aracınızın değerini stabil tutabilir ya da çok az düşürmüş olabilirsiniz. Bu nedenden kaynaklı dış gövdesiyle iç tasarımının uyumlu olmasından bu çok kolay anlaşılabilir. Öncelikle nasıl bir mevsimle sürekli karşı karşıyasınız bunu bilerek hareket etmelisiniz. Yaşadığınız coğrafya da çok fazla güneş alan bir yerde yaşıyorsanız ısıyı tutma özelliğine bağlı seçimler yapmalısınız. Soğuksa koyun derisi sıcaksa pamuk iyi bir seçim olur. Aracınızın içine sık sık yağmurdan kaynaklı su girmesinden şikâyetçiyseniz su geçirmeyen bir malzemeyle yapılmış kılıf çok daha iyi olacaktır. Kendi aracınıza özel araştırma yapmalısınız. Kaliteli oto kılıf için markalara bakmalısınız. Taktıracağınız yerdeki ustaların orijinal mi yoksa yan sanayi ürünler mi kullanacağını tespit etmelisiniz. Satın aldığınız araba markasından almanız daha doğru olacaktır. Nasıl ki bir telefon aldığınızda bir zamandan sonra şarj kablosu veya adaptöründe sorun olduğunda orijinal olanlarını üretici firmadan temin ediyorsak, bunu da aynı şekilde yapmanız gerekir. Yoksa kılıfta belirli açıklıklar meydana gelebilir. Kumaş çok önemli bir etmen. Daha uzun süre kullanmak istiyorsanız silinebilir ya da yıkanabilir kumaşlar tercih etmelisiniz. Tercih edilen bazı kumaş türlerini iyi bilmiyorsanız koltuğunuzda leke kaldığında üzülebilir neden olduğu için hayıflanabilirsiniz. İstediğiniz renkte bir araç olsun istiyor olabilirsiniz fakat koltuk kılıfında iç tasarımına göre uyumlu olan renkler tercih etmelisiniz. Renk uyumları için araştırma yapabilirsiniz. Seçtiğiniz renkler de leke oluştuğunda gösterebilir bütün gerçekleşen emekler boşa gidebilir. Oto kılıf fiyatları aracınızın marka ve modeline göre değişim göstermektedir.

Yapılan işlemler uzun ömürlü olur mu?

Aracınıza uygun orijinal marka ve modelle uyumlu kalite de kılıflar şiddetli darbeler almadığı müddetçe kolay kolay bir şey olmayacaktır. Üretilen oto koltuk kılıfları uzun kullanımda yıpranmalara ve zedelenmelere neden olmayacak şekilde üretilip sizin onu korumanız dahilinde uzun ömürlü olması sağlanabilir. Kullanılan ipler ve dikişler sağlam olup açılma söz konusu olmaz. Olduğunda ise yapılan firmayla iletişime geçip sorunlu ürünü teslim edebilirsiniz.

Kişiye özel oto koltuk kılıfı yaptırılabilir mi?

Kişisel isteklerinize göre renk, simge, tasarım veya doku secimlerinize göre oto koltuk kılıfı oluşturulmak için başvurduğunuzda istediğiniz nitelikleri not alarak veya sizden tasarım taslağı oluşturmanızı isteyerek istediğiniz şekilde oto koltuk kılıfınızı aracınızın koltuk yapısının ve araç iç dizaynının uyumuna göre tasarımlar oluşturulup sizin beğeninize sunularak seçtiğiniz tasarım şekline göre aracınıza işlem yapılıp bu şekilde teslim edilir.

Şanlıurfa Oto Döşeme | Koltuk Kılıf Döşeme

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Döşeme | Koltuk Kılıf Döşeme

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!