Akçakale Oto Döşeme | Koltuk Kılıf Döşeme

Büyük bütçeler ayırarak satın aldığımız araçlarımız bizler için çok önemlidir. Satın aldıktan sonra ise parçalarını korumakta o kadar önemli. Araçlarımızın özellikle iç aksamlarını kullandıkça yıpranır. Renklerinde açılmalar çatlaklar yırtıklar şekil bozuklukları parlamalar gibi birçok etken oluşur. Bu etkenlerin nedeni ise yağmur soğuk sıcak doğrudan güneş görme yalnız malzeme kullanımı gibi şeyler olarak görünsede asıl sebep korumasız olmalarıdır. Bu parçalardan en önemlisi ise koltuklar. Çünkü aracın içine ilk baktığınızda görünen ilk şey koltuklardır. Bunun haricinde arabaya oturduğunuzda en çok temas ettiğiniz ve en çok kullanılan parça yine koltuklardır. Bu sebeplerden dolayı hızlıca eskimesi geri dönülemez zararlar verilmesi en muhtemel parça koltuklardır. Doğal etkenler haricinde insan faktörlerinde koltuklarımızın yıpranmasında baş rol oylarlar. Bunlar sıvı dökülmesi sigara külü ve sigara külüyle oluşan çıkmaz leke ve delikler ayakkabı ile temas ile oluşan lekeler özellikle çocuklu ailelerin yaşadığı çocukların arabayı kirletmesi sorunları bizler için hep bir dert oluşturuyor. Ama bunun çözümü kesin ve basit. Bizler oto kılıf firmaları olarak sizlerin araçları için özel üretilen istediğiniz renk ve modelde imal edilen oto koltuk kılıfı ile sizler bu dertlerden kurtarıyoruz. Oto kaliteli koltuk kılıfı arıyorsanız bizlere telefon numaramızdan ulaşabilir yaptığımız işlemler ve oto kılıf fiyatları ile ilgili daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Koltuk kılıflarının arabamıza artıları nelerdir?

Otomobil koltuk kılıfları istediğiniz renk ve desende dizayn edilerek arabanıza yeni ve taze bir görüntü katar. Arabanızın koltuk renginden sıkıldıysanız bir değişiklik arıyorsanız karar verdiğiniz renk ve desenle isterseniz kumaş isterseniz deri olarak son derece kaliteli ürünlerimizle usta ellerde dikilerek hazırlanıyor. Görsel güzellik haricinde en önemli konu ise koruma. Yeni aldığınız araca yaptırarak asıl koltuğun sıfır kondisyonunu koruyabilirsiniz ve içiniz rahat bir şekilde aracınızı kullanabilirsiniz. Veya artık görüntüsünden hoşlanmadığınız eski koltuklarınıza kullanıp yepyeni bir görüntü elde edebilirsiniz.

Oto kılıf ve döşeme fiyatları nasıl?

Oto kılıf fiyatları seçtiğiniz renk ve döşeme deri veya kumaş bütün koltuklar veya tek koltuk gibi değişkenlere sahiptir. Otomobil koltuk kılıflarımızda kullandığımız her ürün son derece kaliteli olup yıpranma eskime kötü koku kalitesiz görüntü ses yapma gibi sorunlar yaşatmaz. Oldukça makul fiyatlara birinci kalite kumaş deri ve ipliklerle yapılan otomobil kılıf ve döşemelerimize sahip olabilirsiniz. Fiyatlar konusunda daha detaylı bilgi almak için dükkanlarımıza uğrayabilir aynı zamanda kullandığımız malzemelerin kalitesini ve farklı çeşitleriniz kendi gözlerinizle görebilirsiniz. Bizleri seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Akçakale Oto Döşeme | Koltuk Kılıf Döşeme

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Döşeme | Koltuk Kılıf Döşeme

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!