Birecik Oto Döşeme | Koltuk Kılıf Döşeme

Bizler araçlarımıza gözümüz gibi bakıyoruz. Aracımız ister yeni ister eski ister sıfır alınmış ister ikinci el olsun bizler araçlarımızı korumayı istiyoruz. Özellikle iç aksamlar bizim için önemli. Çünkü en çok gözümüzün önünde onlar var. Bunların başında ise koltuklar geliyor. En çok temas ettiğimiz ve kullandığımız koltuklar çabuk eskime yapabilirler. Eskime haricinde sigara yanıkları sıvı veya yemek dökülmesi renk solukluğu renkten sıkılma şekil bozukluğu yırtıklar çatlamalar gibi durumlar yaşabiliyoruz. Bunun çözümü ise oldukça basit ve basit olduğu kadar kalıcıdır. Oto kılıf firmaları olarak bizler istediğiniz renk şekil ve desende istediğiniz araca uygun oto kılıf döşeme yapıyoruz. İşinde uzman ustalarımız en doğru makinelerle uzun ömürlü ve kaliteli oto kılıf ürünlerini hazırlıyorlar. Kullandığımız malzemeler kaliteli olmasına rağmen yaptığımız ürünler oldukça uygun fiyatlandırmalarda bulunarak cebinizi yakmamasını sağlıyor. Uygun oto kılıf için bizler sizlerin yanındayız. Hazırladığımız bu ürünler sıkıntı çıkarması halinde koşulsuz iade veya isterseniz değişim imkanları da sunuyoruz. İsterseniz firmamıza gelerek imalatını yaptığımız ürünün uygulamasını bizler yapıyoruz isterseniz siparişini verdiğiniz ürünü Türkiye’nin istediğiniz bölgesine kargoluyoruz. Daha detaylı bilgi almak isterseniz internet sitemizden veya internet sitemizde yazan telefon numarasından bizlere ulaşabilir veya firmamıza uğrayarak oto kılıflar ve kullandığımız ürünler ve fiyatlandırmalar hakkında bilgi alabilirsiniz.

Oto kılıf uygulamasının bir zararı var mı?

Oto kılıf uygulamasının araca hiçbir zararı yoktur. Çünkü koltuklara herhangi bir yapıştırıcı madde dikiş tel vb. ürünler kesinlikle kullanılmamaktadır. Kılıf olarak hazırlanan ürünlerimiz lastikli olup koltuğa sadece geçirilir veya daha detaylı ve uzun ömürlü olmasını isterseniz plastik aksam içerine yerleştirilerek uygulanır. Oto kılıflarının zararı yoktur hatta yararı vardır. Hem görsel hem de pratikte size fazlasıyla yardımcı olur ve sizi memnun eder.

Oto kılıfları neden bu kadar önemlidir?

Otomobil koltukları en çok yıpranan parçalar oldukları için gözümüze kötü görünür. Arabamızın eski olmasına da gerek yok. Bayiden sıfır aldığımız araçlarımızı da koltuklarını oto kılıf kaplayarak eskimesini solmasını yıpranmasını yırtılmasını lekelenmesini engelleyebilir sıfır kondisyonunda tutabilirsiniz. Eski araçlarınızda ise renginden sıkılmış olabilirsiniz veya yılların vermiş olduğu eskime sizin canınızı sıkıyor olabilir. İşte bu durumlarda oto koltuk kılıfları sizin yanınızda. En önemlisi ise siz nasıl isterseniz öyle üretim yapıyoruz

Birecik Oto Döşeme | Koltuk Kılıf Döşeme

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Döşeme | Koltuk Kılıf Döşeme

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!