Bozova Oto Döşeme | Koltuk Kılıf Döşeme

Gözümüz gibi baktığımız araçlarımız korumak bizim için oldukça önemlidir. Arabanın dışı kadar içininde korunması ve düzenlenmesi gerekiyor. Çünkü arabanın içerisinde fazlaca vakit geçiriyoruz. Arabanın göğüs bölümü tavanı paspasları direksiyon simidinin düzlüğün ve güzel görünmesi bizim için önemlidir. Ama en önemli olan nokta her zaman koltuklardır. Çünkü en çok temas ettiğimiz dışarıdan en çok görünen bölümler onlardır. Güneşe soğuğa bize direkt olarak en çok teması koltuklar eder. Bu yüzden en çok yıpranan yerler araçların koltuklarıdır. Peki bu koltukların başına neler gelir? Araç koltukları sigara küllerinden oluşan lekeler sigaradan oluşan yanıklar ve delikler su süt kahve gibi sıvıların dökülerek leke ve koku yapması yağmurlu ve çamurlu yerlerde gezdikten sonra arabaya bindiğimizde ayakkabımızın koltuklara sürtmesi özellikle çocuklu ailelerin çocuklarının oluşturduğu leke ve yırtıklar kumaşta delinme büzüşme solma gibi deformasyonlar ve bunun haricinde bizlerde oluşan can sıkıntısı ve koltuk görselini değiştirme istediği bizlere tek çözüm bırakıyor. O da oto kılıf döşeme. Bizler oto kılıf firmaları olarak hizmet vermekteyiz. Bizler kaliteli oto kılıf konusunda da hizmet veriyoruz. Bununla birlikte uygun oto kılıflar ile sizlerin yanınızdayız. İstediğiniz renk ve modeli istediğiniz araca istediğiniz sayıda yaparak sizleri bu dertten kurtarıyoruz. Daha detaylı bilgi almak isterseniz internet sitemizden bizlere ulaşabilir veya internet sitemizde bulunan telefon numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Oto kılıfları neden bu kadar önemlidir?

Otomobil koltukları en çok yıpranan parçalar oldukları için gözümüze kötü görünür. Arabamızın eski olmasına da gerek yok. Bayiden sıfır aldığımız araçlarımızı da koltuklarını oto kılıf kaplayarak eskimesini solmasını yıpranmasını yırtılmasını lekelenmesini engelleyebilir sıfır kondisyonunda tutabilirsiniz. Eski araçlarınızda ise renginden sıkılmış olabilirsiniz veya yılların vermiş olduğu eskime sizin canınızı sıkıyor olabilir. İşte bu durumlarda oto koltuk kılıfları sizin yanınızda. En önemlisi ise siz nasıl isterseniz öyle üretim yapıyoruz.

Oto kılıf kaliteli oluyor mu?

Kullandığımız oto koltuk kılıfı ürünleri doğrultusunda hepsi en kaliteli malzemelerden yapılmaktadır. Kesinlikle solma yırtılma kalitesiz gözükme kalitesiz ve kötü koku farklı tonlarda gözükme gibi sorunlar yaşamazsınız. Satın aldığınız üründe herhangi bir sorun yaşamanız halinde ücretsiz değişim veya isterseniz iade yapıyoruz. Ve bu durumlarda sizin canınızın sıkılmamasını sağlıyoruz. Türkiye’nin her noktasına gönderim yapıyoruz. Ürün çeşitliliğimiz oldukça fazladır. Deri türleri kumaş türleri iplik türleri ve türlerin haricinde istediğiniz renk ve kılıflara uygulanan modeller mevcuttur.

Bozova Oto Döşeme | Koltuk Kılıf Döşeme

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Döşeme | Koltuk Kılıf Döşeme

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!