Siverek Oto Döşeme | Koltuk Kılıf Döşeme

Arabalar çok sık kullandığımız araçlardır. Dikkatli ve özenli kullanılmadığı takdirde içindeki ve dışındaki her şey kirlenmeye ve arızalanmaya çok müsaittir. Arabalarımızın koltukları sürekli üzerine oturduğumuz için en çok kirlenen ve yırtılan yerlerdir. Koltuklarımızın daha uzun ömürlü olması, yırtılıp kirlenmemesi için arabalarımıza oto kılıf döşeme yaptırmak koltuklarımızın daha güzel görünmesine sebep olur ve bizi ilerleyen zamanlarda ortaya çıkabilecek daha büyük maddi yüklerden kurtarır. Bu yüzden araçlarımızın koltuklarında kılıf yoksa en kısa zamanda aracımıza uygun oto kılıf bularak araçlarımıza taktırmalı ve kullanmaya bu şekilde devam etmeliyiz. Araçlarınızın ihtiyacı olabilecek koltuk kılıfları için en uygun fiyatlı ve kaliteli oto kılıfların bulunduğu firmamızı ziyaret edebilirsiniz. Firmamızda istekleriniz doğrultusunda renk, model ve kumaş seçimi yapabilirsiniz. Alanında uzman oto kılıf ustalarımız araçlarınızı istediğiniz hale getirmek için özenle ve hassasiyetle çalışarak araçlarınızı size en kısa sürede teslim etmektedir. Firmamız eskiyen ve değişmesi gereken oto kılıflarınızıda koltuklarınıza zarar vermeden sökerek yenisiyle değiştirip aracınızı güzel bir görünümüne kavuşturmak için elinden gelenin en iyisini yapmakta ve müşteri memnuniyeti sağlamak için çalışmaktadır. Bizlere ihtiyacınız olduğu durumlarda firmamızın web sitesine girerek yapmış olduğumuz oto koltuk kılıfı işlerine bakabilir, sitemizdeki müşteri yorumlarından işimizde ne kadar iyi olduğumuzu görebilirsiniz. Sizler de uygun fiyata kaliteli ve hızlı hizmet almak istiyorsanız web sitemizdeki numaralarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Koltuk kılıfı döşetmenin yararları nelerdir?

Arabalarımızın koltuklarına çok sık oturduğumuz için bu koltuklar zamanla yırtılır, yıpranır ve kötü bir görüntü ortaya çıkar. Oto kılıf döşeme yaptırdığımız takdirde aracımızın kendi orijinal kılıfları zarar görmez ve daha uzun ömürlü hale gelir. Aracımızı satmak istediğimiz zaman koltuklarımızın yeni olması aracımızın daha fazla değer etmesini sağlar. Bu yüzden araçlarımızın koltuklarına kılıf yaptırmamız mantıklı olacaktır.

Koltuk kılıfı döşetirken nelere dikkat etmeliyiz?

Oto koltuk kılıfı döşetirken dikkat etmemiz gereken bazı özellikler vardır. Kullanılan malzemenin kaliteli olması ve uzun ömürlü olması en önemli özelliklerdir. Koltuk kılıflarının terleme ve koku yapmaması gerekmektedir. Hem kaliteli hem de ekonomik olması dikkat etmemiz gereken bir diğer özelliktir. Oto koltuk kılıfı döşetirken güvendiğimiz bir firmayla çalışmak bizim için daha iyi olacaktır. 

Siverek Oto Döşeme | Koltuk Kılıf Döşeme

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Döşeme | Koltuk Kılıf Döşeme

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!