Suruç Oto Döşeme | Koltuk Kılıf Döşeme

Aldığımız otomobillere hepimiz önem veririz ve özen gösteririz.   Bundan dolayı seneler geçse bile yeni görünmesi, temiz olması hoşumuza gider. Oto döşeme aracımızın iç kısmında bulunan yerlerin genel adıdır. Fakat bu tek konu değildir. Tavan döşemesi, taban döşemesi, koltuk döşemesi, bagaj döşemesi gibi bunların alt başlıklarını arttırabiliriz. Mesela aracımızdaki koltukların da gözümüze güzel gelmesi görüntüyü tamamlaması hoşumuza gider. Bunun için aracın içine de çeşitli döşemeler yaptırılabilir. Ve bunlar aynı zamanda çok kolay şekilde ulaşabileceğimiz kılıflardır. Oto kılıf döşeme istediğiniz renk ve desen olup aracınıza renk katmanıza yardımcı olur. Bunlara rahatlıkla erişebilmemiz için oto kılıf firmaları vardır.  Günümüzde birçok oto döşeme kumaşı yaklaşık 10 -15 yıl süre zarfında sarkma, yırtılma, aşınma, renk atması gibi sebeplerden dolayı deforme olabilirler. Bu aşınmaların en yaygın sebepleri arasında ekonomik ömrünü doldurma, yanlış temizleme ürünü ile temizlik yaptırma, güneşin UV ışınları, aracının uzun zaman boyunca aşırı sıcakta kalması, sigara nikotini ve aracın camlar açık bir şekilde uzunca bir süre kullanılması sayılabilir. Bu işlemler her araçta farklılık gösterdiği için her konuda olduğu gibi işinde iyi olanlardan yardım almamızda fayda vardır. Fiyatları daha makul olduğu için kalitesiz malları satmaya çalışabilirler. Bunun için kaliteli oto kılıf almanız daha mantıklı olacaktır çünkü kalitesiz olan deforme olup rengi solup tekrardan almanızı gerektirecektir.

Araba Koltuk Kılıfı Neye Göre Seçilir?

Kendi aracınıza uygun olan kılıfı belirlemekle başlanılabilir. Sonrasında aracınıza kılıf seçerken kumaş araştırması yapabilirsiniz. Ne istediğinizi en iyi siz bilirsiniz ve eminiz isteğinizi karşılayacak kumaşta da kılıflar vardır çünkü oto kılıf dediğimizde geniş bir yelpazeyi almaktadır. Oto deri kılıf iyi bir seçim olabilir. Sonrasında istediğiniz renge desene göre tercih edebilirsiniz. Oto kılıf fiyatlarına bakarken ucuz olmasına değil kalitesine dikkat etmenizi öneririz.

Araba Koltuk Kılıf Avantajları Nelerdir?

Araba koltuk kılıfları renk seçimi ve orijinal koltuğu muhafaza etmesinin yanında tasarımları itibariyle vücudumuza destek olan ve şekil bozukluğunu yok eden bir özelliği vardır. Aynı zamanda aracınızın koltuklarını istediğiniz renklerde ve kumaşlarda kaplama gibi bir imkân sunar.  Avantajlardan biri de koltuk kılıfı yıkatmanın koltuk yıkatmaktan daha az maliyetli olduğudur. Kılıfları özelliklerine bağlı olarak kendiniz de yıkama gibi kolaylığa sahip olabilirsiniz.

Suruç Oto Döşeme | Koltuk Kılıf Döşeme

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Oto Döşeme | Koltuk Kılıf Döşeme

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!