Şanlıurfa Hırdavatçı | Nalbur Malzemeleri

İnsanların en fark etmediği anlarda ihtiyaç duyduğu hırdavat ve nalburcular, insanların hayatlarında onların zannettiğinden daha fazla yer kaplamaktadır. Evinizde kullandığınız çividen acil bir durumda lazım olan banda kadar her şeyin bulunduğu bu yerler tam bir son dakika veya acil durum kurtarıcısıdır. Elbet bir pazar günü evinizde arızalanan bir sistem veya cihaz için en yakın hırdavatçıya gidip ihtiyacınız olan malzemeleri almanız gerekecektir. Bu yüzden de insanlar anında ihtiyacı olan veya her yerde arayıp bulamadığı ev araç gereçlerini nalbur ve hırdavatçılarda buldukları zaman genellikle şok olmaktadır. Son çare dükkanın önünden geçerken içeriye girip bir umut sorup ardından ‘var’ cevabını almayı beklememektedirler. Hırdavat malzemeleri insanların evde tadilat yaparken, boya yaparken, yerken ve içerken birçok durumda ihtiyacı olacak türdendir. Vida, kilit ve daha birçok aklınıza gelmeyecek hırdavatlar burada satılmaktadır. Bazı dükkanlar nalburiye hırdavat olarak da nitelendirilen bu yereler hakkında insanların pek bilgisi olamadığı için aradıkları ürünün burada olup olmadığını veya bu dükkanların ne sattığını dahi bilmemektedirler. Aslında bazı nalburcular, atlar için nal üretimi yapmaktadırlar. Lakin günümüzde daha çok demirci olarak düşünüldüklerinden ev ve iş yerleri gibi birçok alanın ihtiyacı olacak çeşitli metal parçalar satmaktadır. Bilindiği gibi nalı üreten kişilere nalbur, nalı takan kişilere ise nalbant denilir. Nal dediğimiz şey de atların tırnaklarına takılan yay şeklinde bir demirdir.

Hırdavatçıyı nasıl bulurum?

Oturduğunuz mahallede bulunan en yakın hırdavatçıyı internetten bulabilmeniz mümkündür. Eğer mahallenizde yoksa veya kapalıysa, her şehirde bulunan nalbur ve hırdavat mağazalarının olduğu kapalı çarşı misali pazarlar olmaktadır. Bunların hepsi belli bir sokakta toplanarak insanların onlara rahatça ulaşmalarını sağlamak adına çalışırlar. Bu yerlerin nerede olduğunu çevrenizden veya internetten öğrenmeniz mümkündür. Bu sayede acil bir ihtiyaç doğrultusunda rahatlıkla ulaşarak işinizi halledebilirsiniz.

Nalbur ve hırdavat aynı anlama mı geliyor?

Nalbur kelime anlamı olarak iki anlama gelmektedir. Birincisi atlar için nal yapan demir ustası, ikincisi de lazım olan çivi, vida ve menteşe gibi hırdavat malzemeleri satan kişidir. Bu nedenle ve günümüzde daha çok kullanılan işlevine bakacak olursak nalbur ve hırdavat bir noktada eş anlamlı hale gelmiştir.  Yani aradığınız bir hırdavat ürününü denk geldiğiniz bir nalbur dükkanına da sormanız dahilinde bulmanız mümkündür. Eğer bulamazsanız da en yakın hırdavatçıya giderek ürünü bulabilirsiniz. Bazı dükkanlar da hem nalbur hem de hırdavat hizmeti verdiği için iki ismi de kullanmaktadır.

Şanlıurfa Hırdavatçı | Nalbur Malzemeleri

ÜRÜNLERİMİZ

Şanlıurfa Şanlıurfa Toptan Hırdavat Malzemeleri

Şanlıurfa Toptan Hırdavat Malzemeleri

SİPARİŞ VER

Şanlıurfa Şanlıurfa Nalburiye Malzemeleri

Şanlıurfa Nalburiye Malzemeleri

SİPARİŞ VER

Şanlıurfa Şanlıurfa İnşaat Malzemeleri

Şanlıurfa İnşaat Malzemeleri

SİPARİŞ VER

Şanlıurfa Şanlıurfa Boya Malzemeleri

Şanlıurfa Boya Malzemeleri

SİPARİŞ VER

Şanlıurfa Şanlıurfa Sıhhi Tesisat Malzemeleri

Şanlıurfa Sıhhi Tesisat Malzemeleri

SİPARİŞ VER

Şanlıurfa Şanlıurfa Yapı Malzemeleri

Şanlıurfa Yapı Malzemeleri

SİPARİŞ VER

Şanlıurfa Şanlıurfa Hırdavat Malzemeleri

Şanlıurfa Hırdavat Malzemeleri

SİPARİŞ VER

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Hırdavatçı | Nalbur Malzemeleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!