Birecik Hırdavatçı | Nalbur Malzemeleri

Küçük ama önemli olan, ihtiyaç duyulduğunda bulması oldukça zorlaşan birçok ürünü satan hırdavatçılar bizim için olmazsa olmazdır. Hırdavat malzemeleri genellikle tamir ve tadilat işlerinde kullanılacak olan ana ve ara elemanlardır. Mesela tuvalet sistemi kurulurken koyulacak taharet musluğunu veya lavabo sistemi kurulurken bağlantı yapacak pimaş borusunu ve daha birçok ürünü buralarda bulmanız mümkündür. Tamir ve tadilat işi yapan insanların çoğu uygun nalbur malzemeleri alabilmek için toptancı veya dükkanlarla anlaşırlar. Bu sayede olan karlarını da arttırmış olurlar. Ama genellikle hırdavat ve nalbur dükkanları bu teklife sıcak bakmazlar. Bu yüzden de tamirciler hırdavat toptancıları araştırmaya başlarlar. Bu araştırmada toptancılardan beklediği çok fazla bir şey yoktur. Kaliteli ürün ve piyasadaki fiyatından daha ucuza almak dışında. Bu nedenle de nalbur malzemeleri toptan fiyatları hakkında araştırma yapmaya başlarlar ve işlerine en çok gelen teklifi değerlendirip onlarla anlaşma sağlarlar. İhtiyaç duyulan ev araç gereçleri bozulduğunda ya da düşerek bir yeri çıktığında tamir etmek hırdavatçılarda satılan malzemelere ihtiyacımız olacaktır. Duvara bir tablo asmak istediğimizde, pille çalışan bir eşyanın bataryasını koruyan vidayı kaybettiğimizde veya odanızda tahta eşyaları sağlamlaştırmak istediğinizde ihtiyaç duyacağınız vida veya çivileri de hırdavatçılardan bulursunuz. Günümüzde çoğu yer satsa da istediğiniz boyut ve kalınlıkta olanları bulabileceğiniz yerlerden birisi buralardır. Ve hırdavat dükkanları, malzemeleri dışarıda bir milyoncu veya tesisatçılardan alacaklarınıza göre daha uygun bir fiyata satmaktadırlar.

Hırdavat dükkânı nasıl açılır?

Bu dükkânı açmak için bir bölüm okumanız veya bir iş bilmeniz gerekmez. Tek yapmanız gereken uygun toptancılarla anlaşmak, ortaya bir sermaye koymak ve iyi kötü hırdavat malzemelerinin ne olduğunu bilmeniz yeterli. Yani birisi sizden kurbağacık istediğinde onun ne olduğunu bilip ona vermeniz yeterlidir. Eğer siz bilmediğiniz bir şey olduğunu karşıdaki kişiye çaktırırsanız sizden alışveriş yapmak istemeyecektir. Çünkü çoğu kişi istenilen ürünün ne olduğunu bilmemekte veya tam emin olamamaktadır. Bu nedenle hırdavatçılara gidip onlardan doğru ürünü satın almak isterler.

Hırdavat toptancısı nasıl olunur?

Toptan satış yapan firmalarda işe başlamanız gerekir. Ardından işi öğrenip daha sorasında satışı yapan kişi olabilirsiniz. Eğer kendiniz bu işi yapmak istiyorsanız ortaya ciddi bir sermaye dökmeniz gerekecektir. Ve bu işte tutunmak için de dükkân dükkan, inşaat inşaat gezip birilerinin eksik bir malzemesi olduğunu ummanız gerekecektir. Bu yüzden en garanti olan iş bu satışları yapan bir firma ile anlaşıp onların bünyesinde çalışmanız olacaktır.

Birecik Hırdavatçı | Nalbur Malzemeleri

ÜRÜNLERİMİZ

Birecik Birecik Toptan Hırdavat Malzemeleri

Birecik Toptan Hırdavat Malzemeleri

SİPARİŞ VER

Birecik Birecik Nalburiye Malzemeleri

Birecik Nalburiye Malzemeleri

SİPARİŞ VER

Birecik Birecik İnşaat Malzemeleri

Birecik İnşaat Malzemeleri

SİPARİŞ VER

Birecik Birecik Sıhhi Tesisat Malzemeleri

Birecik Sıhhi Tesisat Malzemeleri

SİPARİŞ VER

Birecik Birecik Yapı Malzemeleri

Birecik Yapı Malzemeleri

SİPARİŞ VER

Birecik Birecik Hırdavat Malzemeleri

Birecik Hırdavat Malzemeleri

SİPARİŞ VER

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Hırdavatçı | Nalbur Malzemeleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!