Ceylanpınar Hırdavatçı | Nalbur Malzemeleri

Nalbur eskiden atların ayağına takılan nalları üreten ve bunları takan kişilere denirdi. Zaman içerisinde amacı dışına çıkan, artık günümüzde daha çok çivi, kazma, kürek kısacası inşaat malzemeleri, tesisat malzemeleri gibi hayatımızda büyük öneme sahip araç gereçleri üretip satan kişilere nalbur sattıklarına da nalburiye malzemeleri denir. Nalburiye malzemeleri çok çeşitli olmakla beraber ne zaman lazım olunacağı bilinmeyen birçok malzemeyi içerir. Her alanda ihtiyaç duyulan bu malzemeleri lazım olduğu anda bir iki parça almak mümkün aynı zamdan inşaat, tesisat ve benzeri işlerde toptan nalbur almakta mümkün.  Hırdavat ise nalbura göre daha çok kelime anlamı olarak fark gösteren bir terimdir. Nalbur hem iş yerine verilen ad hem işi yapan kişiye verilen isimken hırdavat kelimesi öyle değildir. Hırdavat malzemeleri nalbur malzemeleriyle benzerlik gösterir hatta hemen hemen aynıdır. Hırdavat daha çok metal eşya olarak bilinir. Tornavida, çivi, somun, vida, tel, bakır, tel musluk, metal tesisat parçaları gibi birçok eşyayı bulmak mümkündür. Hırdavat ve nalburiye görüldüğü üzere aklımıza gelmeyecek kadar çoktur. Gerek evimizde gerek iş yerlerimizde çokça kullandığımız birçok ürünü böyle yerlerden alırız. Nalbur ve hırdavatçı bulmak oldukça kolaydır. Bir nalburdan içeri girdiğimizde belki aradığımızı hemen bulamayabiliriz. Bunun sebebi nalbur ve hırdavatçıda olmamasından ziyade her çeşitten çok fazla ürün bulundurmasıdır. Nalburdan istediğimizde bize hemen istediğimiz ürünü verecektir.

Nalbur malzemeleri nelerdir?

Nalbur malzemeleri çok ve birbirinden görevleri bakımından farklı olabilirler. Birçok ev araç gereçleri iş, çiftçilik araç gereçlerini barındırır. Bu araç gereçler hayatımızı kolaylaştırmakta. Bizi birçok dertten kurtarmaktadırlar. Peki nelerdir bu nalbur malzemeleri. Boya fırçası, boya, inşaat ipi, çamaşır kurutmalığı, ütü masası, keser, çivi, çimento, demir, kablo, ranza, yatak çeşitleri, tesisat malzeme ürünleri, ofis ürünleri, temizlik malzemeleri, anahtar, hortum kelepçesi gibi birçok malzeme bulunur.

Hırdavatçıya mı yoksa nalbura mı gitmeliyim?

İşlerimizi kolaylaştıran nalbur ve hırdavat malzemeleri zaten hırdavatçılar, nalburlar sokak başında rastlayabileceğiniz dükkanlardır. Ya da bir iş hanının içinde mutlaka bulunan nalbur ve hırdavatçılarda acil lazım olan ya da istediğimiz zaman işimize yarayacak çoğu malzemeyi bulmak mümkündür. Peki bir kürek ya da çivi almak istiyorsunuz bunun için hırdavatçıya mı gitmelisiniz nalbura mı? Aslında isimleri farklı olsa da hemen hemen aynı şeyler satılır. Almak istediğimiz ürünleri ikisinde de bulmak mümkündür. Bu yüzden uygun, kaliteli ve en yakın nalbur veya hırdavatçıyı tercih edebilirsiniz.

Ceylanpınar Hırdavatçı | Nalbur Malzemeleri

ÜRÜNLERİMİZ

Ceylanpınar Ceylanpınar Toptan Hırdavat Malzemeleri

Ceylanpınar Toptan Hırdavat Malzemeleri

SİPARİŞ VER

Ceylanpınar Ceylanpınar Nalburiye Malzemeleri

Ceylanpınar Nalburiye Malzemeleri

SİPARİŞ VER

Ceylanpınar Ceylanpınar İnşaat Malzemeleri

Ceylanpınar İnşaat Malzemeleri

SİPARİŞ VER

Ceylanpınar Ceylanpınar Boya Malzemeleri

Ceylanpınar Boya Malzemeleri

SİPARİŞ VER

Ceylanpınar Ceylanpınar Sıhhi Tesisat Malzemeleri

Ceylanpınar Sıhhi Tesisat Malzemeleri

SİPARİŞ VER

Ceylanpınar Ceylanpınar Yapı Malzemeleri

Ceylanpınar Yapı Malzemeleri

SİPARİŞ VER

Ceylanpınar Ceylanpınar Hırdavat Malzemeleri

Ceylanpınar Hırdavat Malzemeleri

SİPARİŞ VER

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Hırdavatçı | Nalbur Malzemeleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!