Suruç Hırdavatçı | Nalbur Malzemeleri

Ev araç gereçleri evimizdeki sorun ve ihtiyaçları en hızlı ve kolay şekilde çözmemizi sağlayan araçların genel adıdır. Bunlar, tornavida, alyans, İngiliz anahtarı gibi aletlerdir. Evimizdeki ufak sorunları çözmek için her zaman tamirci çağırmamız gerekmez. Tehlikeli olmayan sorunlarda, gevşemiş vidalarda, su kaçıran contalarda ufak birkaç tamir bilgisi edinerek el yeteneğiniz var ise giderebilirsiniz. Bu tip araç ve gereçleri tabii ki markette bakkalda bulamayız. Bunun için hırdavat malzemeleri satan işletmeler bulunmakta. Bu tip hem inşaat hem tamir hem de ev için kullanılabilecek malzemeleri temin edebileceğiniz en yakın hırdavatçı ya giderek hem uygun alet ve edevatı edinebilir hem de ufak birkaç bilgi alarak sorununuzu giderebilirsiniz. Hayati bir gereklilik olarak da bir evde mutlaka bulunması gereken bir alet çantası için uygun hırdavat malzemelerini evimizde bulundurmalı kullanımı kolay olması için düzenlemeli ve doğru yerde konumlandırmalıyız. Çünkü sadece evdeki sorunları çözmekle kalmayacak aynı zamanda olası bir afet durumunda size kaçış için gereken kesici ve delici malzemeleri sağlayacaktır. Hırdavat toptancıları aynı zamanda bahçe düzenlemenizde size gerekecek çit, kulübe, sulama sistemleri veya peyzaj düzenlemeleri için de gelişmiş aletleri sağlayacak araç ve gereçleri sunar. Veya evinizde yaptığınız hobi ya da özel üretim eşyalarda kullanacağınız sıcak hava tabancası, silikon tabancası ve farklı bant çeşitleri gibi çeşitli hobiler için farklı ihtiyaçlara uygun kaliteli ve dayanıklı ürünleri sunmaktadır. Evinizin olası durumlarda örneğin yangın gibi hazırlıklı olmasını istiyorsanız hırdavat malzemeleri satışı yapan bir firmadan yangın tüpü temin edebilirsiniz. Son kullanma tarihi geçen veya biten yangın tüpünüz için de dolum yapmanıza imkân tanır. Bisiklet veya motosiklet gibi güvenliği için ekstra kilit, zincir, halat tarzında aracınız için kullanılabilecek malzemeleri temin edebilir. Aracınızın sürekli gereken basit bakımları için gereken montaj tipine uygun aletleri de bulabilirsiniz. Aslında günlük hayatta çok uğramadığımız nalburiye hırdavat firmaları hem günlük hayatta hem hobilerimizde hem güvenliğimizde hem de acil durumlardan kurtulmamız gerektiğinde kullanılacak malzemelerin bize ulaşmasını sağlayan ve ihtiyaçlarımıza uygun olarak bize teslim eden bu işletmeleri ihtiyaçlarımıza göre kullanmamız hayatimizi kolaylaştırır.

Hırdavat ve nalbur arasındaki fark nedir?

Nalbur atların ayağına nal yapan ustaya denirdi. Yıllar geçtikçe bu anlam değişmişte olup tesisat malzemeleri, inşaat malzemeleri gibi araç gereçlerin satıldığı dükkân ya da en çok bilineni o işi yapan kişiye denir. Hırdavat da nalbur ile aynı malzemeleri satar fakat nalbur hem kişi için hem dükkân için kullanılırken hırdavat işini çok iyi yapabilene ve çok para kazanabilene söylenen bir sözdür. Aslında farkı yoktur sadece eş anlamlı iki sözcüktür.

Nalbur malzemeleri nelerdir?

Nalbur malzemeleri ev de tamir edilmesi gereken bir şey olduğunda elinizi atmak istediğiniz bütün araç gereçlerdir. Tornavida, pense, zımpara, kaynak makineleri, inşaat ipi, boru kesme makası, çekiç, testere, tırmık vs. Aklınıza gelebilecek bütün tamir eşyalarını içermektedir. Ev ve iş yerinizde kullanacağınız bütün farklı araç gereçler nalbur malzemeleri olarak geçmektedir. Bu tip malzemeleri büyük ev araç-gereç malzemeleri satan bir marketten ya da bir hırdavatçıdan bulabilirsiniz.

Suruç Hırdavatçı | Nalbur Malzemeleri

ÜRÜNLERİMİZ

Suruç Suruç Toptan Hırdavat Malzemeleri

Suruç Toptan Hırdavat Malzemeleri

SİPARİŞ VER

Suruç Suruç Nalburiye Malzemeleri

Suruç Nalburiye Malzemeleri

SİPARİŞ VER

Suruç Suruç İnşaat Malzemeleri

Suruç İnşaat Malzemeleri

SİPARİŞ VER

Suruç Suruç Sıhhi Tesisat Malzemeleri

Suruç Sıhhi Tesisat Malzemeleri

SİPARİŞ VER

Suruç Suruç Hırdavat Malzemeleri

Suruç Hırdavat Malzemeleri

SİPARİŞ VER

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Hırdavatçı | Nalbur Malzemeleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!