Bozova Hurdacı | Geri Dönüşüm Firmaları

Geri dönüşüm bazı kaynakların tükenmeye başlaması ile birlikte zaman içinde çok büyük önem kazanmıştır. Ham maddenin azalması, ham madde bulmanın zorlaşması ve doğal kaynakların korunması adın geri dönüşüm ve geri dönüşüme katkı sağlayan her birey, her amaç ve her meslek çok değerli hale gelmiştir. Hurdacılık bu mesleklerden biridir. Ülkemizde de oldukça yaygın olan bu meslek birçok kişi tarafından tercih edilmese de aslında dünyamız için çok büyük bir önem taşır. Geri dönüşüme bizzat etki eden bu meslek çevre için olumlu sonuçlara yol açar ama kimse bu mesleği tercih etmez bunun sebeplerinden biri de kirli bir iş olmasıdır. Bu sebeple iş yapmak bir yana yapan kişide hor görülür. Halbuki bu kadar önemli bir amaç uğruna yapılan bir işin bu kadar az ilgi görmesi ne yazık ki üzücüdür. Hurdacılar işe 3 tekerlekli arabalarla başlayabilirler ve topladıkları hurdaları bir hurda dükkanına satabilirler. Bu şekilde zamanla kazandığı parayla bir kamyonet alarak işleri büyütebilir yine kamyonetiyle topladığı hurdayı bir hurda dükkanına satıp daha fazla gelir elde edebilir. Bir sonraki aşama ise bir dükkan alıp işleri daha da büyütmek olur. Zamanla işlerin büyümesiyle açılan bu dükkan hurda alım yapan firmalar ile anlaşarak yüklü miktarda para alabilir. Bu iş pis ve zor olması sebebi ile pek tercih edilmediği içinde çok karlı bir iştir. Ancak kirli olmasının yanında geri dönüşüme ve çevremize verdiği katkıları unutulmamalıdır.

Hurdacı olurken izlenilecek adımlar nelerdir?

Herkes para kazanmak ister ve bunun yollarını aramaya başlar. Eğer iyi bir okuldan mezunsanız önünüz açıktır ya da zenginseniz iş aramanız bile gerek kalmayabilir ama eğer elinizde böyle imkanlar yoksa mecburen çıkıp iş aramanız gerekebilir. Uzun arayışlar sonrasında hurdacı olmaya karar verdiyseniz ve hemen bir dükkan açamayacaksanız öncelikle işe bir el arabasıyla başlayabilirsiniz azar azar başladığınız bu işi topladığınız paralarla büyütüp bir kasalı kamyon alabilirsiniz daha sonra bir dükkan kiralayabilir ve size satılan hurdaları toptan hurda alım yapan başka yerlere satarak iyi bir hurdacı olabilir ve daha fazla gelir elde edebilirsiniz.

 Neler hurda olarak geçer?

Hurda denildiğinde aklımıza ilk olarak demirler gelse de aslında eski ve tekrar kullanılabilecek geri dönüşüm maddeleri birer hurdadır. Örneğin, krom, kablo, plastik, elektronik, konteyner, tahta, akü, döküm, çelik, kurşun, kağıt, naylon teker, karton, çinko, bakır hurda, nikel, profil ve daha sayabileceğimiz nice madde hurdadır. Bu maddeler değerlidir çünkü doğada kolayca bulabileceğimiz maddelerden üretilmezler.

Bozova Hurdacı | Geri Dönüşüm Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Hurdacı | Geri Dönüşüm Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!