Ceylanpınar Hurdacı | Geri Dönüşüm Firmaları

Bazen insanların ek iş olarak yaptığı ve bazen de tek gelir kapısı olan hurdacılık mesleği, uzun zamanlardır hayatımızda olan bir meslek grubudur. İnsanların evlerinden onların kullanmadığı eski eşyaları alarak, bunların alımı ile uğraşan kişilere satarlar. Ayrıca her ilde bulunan bir hurdacılar sitesi vardır. İşte insanlar topladıkları ürünleri buraya getirmektedir. Buradaki alıcılar, insanların elindeki eşyalara fiyat biçip onların mallarını satın almaktadırlar. Bu sayede bu insanlar da para kazanmaktadırlar. Bu meslekte sokakta eski eşyaları toplayan insanlar çok fazla para kazanamamaktadır. Ancak onlardan ürünleri satın alıp fabrikalara satan kişiler ise çok fazla para kazanmaktadır. Bunu bilen kişiler eski eşyaları toplamak yerine hurda alım yapan firmalar ile anlaşıp çevresinde gördüğü insanların ürünleri ona satmasını isterler. Bunu yaparken de diğer yerlerden daha fazla para vererek onların ona daha fazla eski eşya getirmelerini sağlar. Toplumda bazı insanlar bu kişilere karşı son derece iyi niyetle yaklaşırken bazı insanlar da maalesef kötü ithamlarda bulunarak onları aşağılamaktadırlar. Bu yüzden de artık eskisi kadar hurdacı kalmamıştır. Halbuki şuan onların en çok ihtiyaç duyulduğu zamandı. İhtiyacın sebebi ise insanların sürekli bir şeyler alıp bir şeyleri atmasıdır. Bu sayede onlar bu atılacak ürünleri toplayarak daha fazla para kazanabilirlerdi.

Her ilde hurdacı var mıdır?

Eskisi kadar olmasa da hala daha her ilde ve hemen hemen her semtte hurdalarınızın alımını yapan insanlar bulunmaktadır. Gün içinde evde olduğunuz zaman ‘eskici’ diye bağırdıklarını duyabilirsiniz. Eğer hiç duymuyorsanız da muhtemelen sizin olduğunuz yerde iş imkanı olmadığından kimse o tarafa uğramıyordur. Ya da insanlar tepki gösterdikleri için gelmiyorlardır. Ama mutlaka her ile hurdalık eşya alımı yapan kişiler bulunur.

Hurda şirketleri ile nasıl anlaşırım?

Bu şirketlerle anlaşmak sanıldığı kadar kolay değildir. Onlara her gün getireceğiniz belli miktar ürün olması ve sizinle çalışacak olan birkaç insanın olmasını isterler. Ayrıca onların da anlaştığı kişiler olduğu için başka biriyle anlaşma yapmanın onlara ekstra bir katkı sağlayacak olması gerekmektedir. Bu nedenle eğer onlara verebileceğiniz imkan çok daha fazla ise ve onları ikna etmeyi başarırsanız anlaşma yapabilmeniz mümkündür. Ama bu işi hiç yapmadıysanız, ne olduğunu ve nasıl yapıldığını bilmiyorsanız bu firmaların sizinle anlaşma veya görüşme yapmalar için bir nedenleri olmayacaktır.

Ceylanpınar Hurdacı | Geri Dönüşüm Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Hurdacı | Geri Dönüşüm Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!