Halfeti Hurdacı | Geri Dönüşüm Firmaları

Hurdacılık başka birilerinin kullanıp zamanla artık kullanılamayacak hale gelen eşyalarının ve malzemelerinin çöpe atılması sonucu onları toplayıp geri dönüşüme atılmasına denir. Artık kullanılmadığı için çöpe atılan malzemeler hurdacılar tarafından toplanarak geri dönüşüme atılır. Geri dönüşüme atılan bu malzemeler daha sonra tekrar kullanılmak için hazırlanır. Bu yüzden hurdacılar sayesinde her yıl tonlarca madde geri dönüştürülerek tekrar hayata kazandırılır. Bu da hem ekonomiye katkı sağlarken hem de çevre kirliliğini de önleyen bir durum olur. Hurdacılık bu yüzden oldukça önemli bir meslektir. Her geçen gün büyüyen hurdacılık sektörü binlerce insanla birlikte çalışır ve bu insanlar düzenli olarak hurda toplayarak geri dönüşüme gönderir. Bir hurdacı bulduğu demir, krom, kağıt, çelik, kurşun ve bakırdan yapılmış malzemeleri toplayarak geri dönüşüme gönderir ve bu sayede geçimini sağlar. Birçok firma da geri dönüşümü destekleyerek ürünlerini geri dönüşüm malzemeleriyle üretir ve bu sayede ekonomiye ve çevreye katkı sağlarlar. O yüzden de hurda alım yapan firmalar günümüzde oldukça artmıştır. Toptan hurda alımı yaparak hem kendi ürünlerini geri dönüştürülmüş ürünlerden üretirken hem de hurdacılara ve çevreye katkı sağlamış olurlar. Firmamız da geri dönüşüm ürünlerini kullanarak hurda alımı yapan bir firmadır. Eğer hurdacılık işiyle uğraşıyorsanız ve topladığınız hurdaları satmanız gerekiyorsa hurda alım şirketi olan firmamıza mutlaka başvurmalısınız. Bizimle anlaşarak siz de çevreye katkı yapmamızda bize destek olabilirsiniz.

Hurda alım yapan firmaları nereden bulurum?

Çevremizde artık birçok hurda alımı yapıp bu ürünleri geri dönüştürerek yeniden üreten firmalar bulunmaktadır. Eğer siz de hurdacılık işiyle uğraşıyorsanız ve elinizdeki hurdaları satmanız için bir firmaya ihtiyacınız varsa firmamız bu konuda size yardımcı olacaktır. Bizimle anlaşarak siz de topladığınız hurdaları firmamıza satabilir ve bu sayede düzenli bir şekilde geri dönüşüme katkı sağlayabilirsiniz.

Hurdacılık nedir?

Hurdacılık artık kullanılmayan ve atılmış olan geri dönüştürülebilir olan malzemeleri toplayarak bunları geri dönüşüm firmalarına ya da hurda alımı yapan firmalara satan kişiye denir. Hurdacılar sayesinde birçok ürün geri dönüşüme gönderilerek hem ekonomik katkı hem de çevreye katkı sağlanmaktadır. Günümüzde artan çevre kirliliği ve gereksiz atıklardan dolayı geri dönüşüm yapmak oldukça önemli bir durumdur.

Halfeti Hurdacı | Geri Dönüşüm Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Hurdacı | Geri Dönüşüm Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!