Harran Hurdacı | Geri Dönüşüm Firmaları

Hurdacılık günümüzde geri dönüşüm konusunda topluma ve dünyaya en çok faydası olan ve katkı sağlayan mesleklerden biridir. Hurdacılar artık kullanılmayan malzemeleri toplayarak geri dönüşüm firmalarına ya da hurda alımı yapan firmalara satar ve bu sayede bu malzemelerin geri dönüştürülerek hem ekonomiye hem de doğaya katkı sağlanmasına yardımcı olurlar. Birçok çeşit hurdacı bulunur ve bunların sıralamaları vardır. Ancak hepsinin amacı malzeme toplayarak geri dönüşüm yapmaktır. Bu sıralamada en alt kademede sokaklarda gezen hurdacılar bulunur ve bu hurdacıların sayısı oldukça fazladır. En fazla hurdayı onlar toplar ve direkt olarak hurdacı firmasına götürerek satışını yapar. Hurdaları satın alan hurdacı dükkanları bir süre satın aldıkları hurdaları biriktirir ve daha sonra toplu bir şekilde satışa çıkartır. Bu sayede toptan hurda alım yapan hurda alım şirketleri bu hurdalara kolay bir şekilde erişebilir. Alınan bu hurdalar daha sonra ayrıştırılarak geri dönüşüme giderler. Firmamız da geri dönüşümle ürün üreten ve hurda alımı yapan bir firmadır. Eğer hurdacılık işiyle uğraşıyorsanız ve topladığınız hurdaları satacak bir firma arıyorsanız firmamız bu konuda size yardımcı olacaktır. Bize başvurarak firmamızla anlaşma yapabilir ve düzenli olarak topladığınız hurdaları firmamıza satarak hem kendi paranızı kazanıp hem de çevreye ve ekonomiye bu sayede katkı sağlamış olabilirsiniz. Bizimle iletişime geçerek hurda satımı ve hurda alımı konusunda firmamızdan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Neler hurda olarak alınır?

Metal parçalar, demir, bakır, alüminyum, konteynerler hurda olarak alınmaktadır. Bunun yanında ev beyaz eşyaları ya da diğer kullanılmayan ve bozuk elektronik eşyalar da hurda olarak alınmaktadır. Örneğin bozuk buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi ya da bozuk laptop ve bilgisayar kasaları da hurda olarak alınmaktadır. Daha detaylı bilgi almak için firmamızla iletişime geçmenizi öneririz.

Hurda alım yapan firmaları nereden bulurum?

Çevremizde artık birçok hurda alımı yapıp bu ürünleri geri dönüştürerek yeniden üreten firmalar bulunmaktadır. Eğer siz de hurdacılık işiyle uğraşıyorsanız ve elinizdeki hurdaları satmanız için bir firmaya ihtiyacınız varsa firmamız bu konuda size yardımcı olacaktır. Bizimle anlaşarak siz de topladığınız hurdaları firmamıza satabilir ve bu sayede düzenli bir şekilde geri dönüşüme katkı sağlayabilirsiniz.

Harran Hurdacı | Geri Dönüşüm Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Hurdacı | Geri Dönüşüm Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!