Hilvan Hurdacı | Geri Dönüşüm Firmaları

Hurdacılık geri dönüşüm için yapılan bir iştir. İnsanlar artık kullanmadıkları ya da bozulan eşyalarını atıyorlar. Ancak birçok eşya geri dönüşüme giderek çevreye ve ekonomiye katkı sağlayabilir. Hurdacılar da bu işi yapmaktadır. Kullanılmayan ya da bozulmuş her türlü malzeme ve elektronik eşyayı toplarlar ve hurda alımı yapan firmalara satışını yaparlar. Hurda alımı yapan firmalar ise satın aldıkları hurdaları geri dönüşüme göndererek bu sayede geri dönüşüme destek olur ve ekonomiye ve çevreye katkı sağlar. Hurdacılar hurda alım şirketlerine topladıkları hurdaları sattıktan sonra hurda alımı yapanlar bir süre bu satın aldıkları hurdaları bekletir. Gelen hurdalar biriktikten sonra maddelerine göre ayrıştırılır ve geri dönüşüm firmalarına ya da hurda alımı yapan başka firmalara ayrıştırılmış halde satılır. Birçok malzeme hurda olarak alınır. Örneğin alüminyum, bakır, demir gibi metaller ya da bozuk atılmış ev aletleri, kullanılmayan bozuk ya da parçalanmış arabalar ve parçaları, kullanılmayan teknolojik aletler ve parçaları gibi aklınıza gelebilecek birçok ürün hurdaya çıkar. Hurdacılık mesleği geri dönüşüme katkı sağladığı için aslında toplum, çevre ve ekonomi için oldukça faydalı bir meslektir. Ancak faydalı olduğu kadar da zor ve yorucu bir iş olduğu söylenebilir. Firmamız hem hurda toplayıcılığı yapmakta hem de hurda alım satımı yapmaktadır. Bu sayede geri dönüşüme katkı sağlamaya devam etmektedir. Eğer siz de hurda alımı ya da hurda satımı yapan bir firmaysanız ihtiyacınız olan ya da elinizde olan hurdalara göre firmamızla anlaşma yapabilirsiniz.

Hurdacılık nedir?

Hurdacılık artık kullanılmayan ve atılmış olan geri dönüştürülebilir olan malzemeleri toplayarak bunları geri dönüşüm firmalarına ya da hurda alımı yapan firmalara satan kişiye denir. Hurdacılar sayesinde birçok ürün geri dönüşüme gönderilerek hem ekonomik katkı hem de çevreye katkı sağlanmaktadır. Günümüzde artan çevre kirliliği ve gereksiz atıklardan dolayı geri dönüşüm yapmak oldukça önemli bir durumdur.

Hurda fiyatları ne kadar?

Hurda fiyatları satılan hurdaya göre değişiklik göstermektedir. Hangi madde ya da metalden yapıldığı ne kadar işe yarayacağı ya da satışının yapılıp yapılmayacağı konuları hurdalara göre değişiklik gösterdiği için hurda fiyatları da bu sebepten dolayı değişiklik göstermektedir. Siz de firmamızı arayarak hurda alımı ya da satımı yapabilir ve hurda fiyatlarımızla ilgili firmamızdan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hilvan Hurdacı | Geri Dönüşüm Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Hurdacı | Geri Dönüşüm Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!