Haliliye Hurdacı | Geri Dönüşüm Firmaları

Geçmişte beğenerek aldığımız ve sonradan arızalanıp çalışmayan birçok ürün eskidiği takdirde hurdacılar ve eskicilere satılmaktadır. Hurdacılar ve eskiciler kullanılmayan bu eski ürünleri yeniden dönüştürülmesi için geri dönüşüm fabrikalarına satar ve geri dönüşüm döngüsüne katkı sağlarlar. Çeşitli krom, bakır, alüminyum ve PVC gibi birçok maddeden hurdalar ve eski ürünler, hurdacılık yapmakta olan işletmeler geri dönüşüm işlemlerinden geçirilmesi için toplanılmaktadır. Kullanılmakta olmayan ürünleri satarak hem müşteri kazanır, hurdayı satın alan firmalar ve şirketler de geri dönüşüm firmalarına satarak kazanır, geri dönüşüm yapan firmalar ise ürünleri dönüştürerek kazanır. Bütün bu maddi kazançların yanında geri dönüşüm yaparken doğa kazanır. Çoğu teknolojik cihazın içinde bulunan bakırın çıkarılması ve bakır hurdanın tekrardan işlenerek kullanılması ülke içerisinde yükselmeyi de sağlayacaktır. Hurdalarınızı ve eski eşyalarını satmak istiyorsanız ya da hurdacılardan hurda malzeme almak istiyorsanız hurdacılar sitesi ya da toplu hurdacıların bulunduğu alanlara giderek hurdacılara ulaşabilir ve işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Toptan hurda satışı ve alımı yapılırken fiyatta kazanmanız sağlanır. Toptan hurda alım yaparken daha uygun fiyata alabilir, Toptan hurda satarken ise daha fazla fiyata satabilir ve kazancınızı arttırabilirsiniz. Hurdaların ve eski eşyaların yeniden kazandırılması sağlamak için ve bu döngü sayesinde doğayı korumak istiyorsanız profesyonel bir şekilde hurda işlemleri gerçekleştiren firmamızı ziyaret ederek gerekli bilgilere sahip olabilirsiniz. Amacımız memnun kalacağınız hizmetleri almanızı sağlamaktır.

Hurda malzeme çeşitleri nelerdir?

Alüminyum hurda, bakır hurdası, çinko hurdası, demir hurdası, kurşun hurdası, krom hurdası, kablo hurdası, akü hurdası, jeneratör hurdası, sarı hurdası, kâğıt hurdası, PVC hurdası ve birçok plastik hurdan çeşitleri hurda malzemeleri olarak geçmektedir. Ayrıca bu hurda malzemelerinin çoğu teknolojik cihaz içerisinde bulunduklarından dolayı o cihazlarda çalışmadığı ve kullanılmadığı takdirde ayrıştırılarak kullanılmaktadır.

Hurdanın geri dönüşüme katkısı nedir

Krom, demir ve bakır gibi madeni malzemelerin ve metallerin geri dönüştürülmesi mali açıdan ve çevresel açıdan çok önemli yerlere sahiptir. Hurda malzemelerinin çoğu geri dönüşüm döngüsünde kullanılmaktadır. Ayrıca geri dönüşüm yapılarak ham madde çıkarımı ve bu ham madde çıkarımına bağlı kullanılan enerji kullanımı azalmaktadır. Yeni ham madde çıkarılırken çıkan sera gazının çevreye verdiği zararı önlemek adına geri dönüşüm desteklenmelidir.

Haliliye Hurdacı | Geri Dönüşüm Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Hurdacı | Geri Dönüşüm Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!